Megugrott az ETH népszerűsége Magyarországon, ebből az 5 altcoinból vásárol mindenki

Bár Magyarország nem tartozik a kripto-nagyhatalmak közé, ennek ellenére az előző évek során a blokklánc-technológia egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A Triple-a adatai szerint szerény rántott hús alakú országunkban a Bitcoin népszerűsége 2015 és 2023 között 173,000 százalékkal növekedett. Ráadásul ami még ennél is lenyűgözőbb, hogy a jelenleg elérhető adatok szerint a lakosság 1.33 százaléka rendelkezik valamilyen kriptopénzzel.

ethereum-hungary-google-trends

Azonban a folyamatos növekedésben az előző napokban hirtelen változást lehetett látni a Google Trends adatai szerint. Ugyanis február 8-án kiugróan sok keresés érkezett Magyarországról az “Ethereum kifejezetésre.

A trend alapján arra lehet következtetni, hogy a lakosság ideális altcoin befektetésekre vadászik. Ezért most bemutatjuk az 5 legnépszerűbb kriptót, amikből érdemes lehet beszerezni néhányat.

A legjobb környezetbarát kriptó – eTukTuk

Az eTukTuk mindössze néhány napja kezdte meg a natív TUK tokenek értékesítését, ennek ellenére mostanra közel 1 millió dollárt gyűjtött a csapat.

A siker oka elsősorban az, hogy 5 év fáradtságos munkáját követően a fejlesztők elkészítettek egy háromkerekű EV járművet, ami fundamentális hatást gyakorolhat a fejlődő országok lakosságának életére.

etuktuk-main

A járművek üzemeltetése minimális kiadásokkal fog járni, továbbá elhanyagolható ökológiai lábnyomot hagynak maguk után. Vagyis nem csupán a sofőrök, hanem egyúttal a lakosság is élvezheti a járgányok előnyét.

Arról nem is beszélve, hogy a befektetők stakeléssel, játékokkal illetve a töltőállomások bevételéből egyaránt részesedhetnek.

A készítőknek már a megjelenés előtt sikerült megállapodni Srí Lanka kormányával 2000 töltőállomás üzembe helyezéséről. Erre már idén sor fog kerülni, illetve először ebben az országban lesznek először elérhetők az eTukTuk járművek.

Az előértékesítés célja mindössze 5 millió dollár, ami az eddigi bevételek alakulása alapján akár 1-2 hónapon belül teljesülhet is.

Vásárolni legegyszerűbben a magyar nyelvű weboldalon keresztül bankkártyával lehetséges, emellett mód van még BNB, BEP-20 USDT, és ETH használatára is.

Megnézem az eTukTuk oldalát

Harcolj mémekkel és keress – Meme Kombat

Amennyiben a környezetvédelem kevésbé hoz lázba és inkább a játékok a gyengéid, úgy a Meme Kombat tökéletes választás lehet.

Ahogy a neve alapján arra következtetni lehet, a Meme Kombat világában különböző mém tokenek kabaláival lehet majd harcolni. A felhasználók akár élőben is nyomon kísérhetik ezeket az események és a nyertesre, illetve a harcok különböző részleteire fogadásokat is tudnak kötni.

memekombat-fooldal

Az összecsapásokat egy fejlett AI vezényli majd le, így biztos lehetsz benne, hogy mindig változatos fordulatokban lesz majd részet.

A csaták mellett továbbá stakeléssel is magas passzív bevételt lehet majd elérni, ráadásul a jutalmad akár off-chain is fel tudod venni. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a hozamod fogadások megkötésére használod, abban az esetben nem szükséges semmilyen gázdíj megfizetése.

A Meme Kombat csapatának mostanáig több mint 8 millió dollárt sikerült gyűjteni, ezért hamarosan az MK listázásra is kerülhet. Ekkor nem csupán a tokenek válnak elérhetővé, hanem a harcok első évada is.

Ebben 11 különböző mém fog megküzdeni egymással, azonban a további évadokban új harcosok és csatázási lehetőségek egyaránt elérhetők lesznek.

@business2community_hu

5 legjobb #crypto amiket kár lenne kihagyni! #magyartiktok #fyp #befektetés

♬ Clock It – Chris Alan Lee

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Szakíts nagyot bitcoinbányászattal – Bitcoin Minetrix

A következő bitcoinfelezés már a sarkon van, amire érdemes méltó módon felkészülni. A felezés során a jelenlegi 6.25 BTC-ről a bányászattal megszerezhető jutalom a felére fog csökkenni.

Mivel az előző alkalmak során a bitcoin értéke a sokszorosára emelkedett, sokan arra számítanak, hogy az idei sem lesz kivétel.

bitcoin-minetrix-mobil-app

A közelgő rallyra pedig a legjobban a Bitcoin Minetrix segítségével készülhetsz fel.

Az ERC-20 BTCMTX tokenek használatával folyamatosan juthatsz hozzá bitcoinhoz, bármilyen további befektetés nélkül. Mindössze annyit kell tenned, hogy lekötöd a tokeneket, majd elégeted a cserébe kapott forgalomba nem hozható krediteket.

Ezt követően felhőalapú számítási teljesítményt fogsz kapni, aminek arányában a sikeresen kibányászott BTC-ből részesülhetsz majd.

A projekt mostanáig több mint 10 millió dollárt gyűjtött, és várhatóan a következő felezés előtti hetekben kerül majd listázásra.

Az indulással egyidőben ráadásul egy saját fejlesztési alkalmazás is elérhető lesz, így bárhonnan ellenőrizheted majd az elért jutalmad.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Ismételd meg az első 100x sikereket – Sponge

A Sponge 2023. május első hetében vált elérhetővé, majd a Pepeláznak köszönhetően hamar az egyik legnagyobb sikersztorivá vált. Mindössze 1 héttel az indulást követően a token mérete már a 100 millió dollár felé közelített.

Vagyis az első befektetők napok alatt tudtak elérni közel 10000 százalékos hozamot.

sponge-v2-100m-hu

Bár a SPONGE értéke ezt követően a globális piaci hangulat hatására sokat vesztett értékéből, ennek ellenére a fejlesztők nem hagyták faképnél a közösséget.

Kemény munkájuk első jelei pedig most kezdtek megmutatkozni. Ugyanis az előző hetekben bejelentette a csapat egy új token, a SPONGE V2 érkezését. Továbbá egy play to earn játék is elérhető lesz, így többé már nem lehet a Sponge-ot a mém tokenek táborához sorolni.

Az új token érdekessége, hogy jelenleg kizárólag az eredeti SPONGE stakelésével szerezhető be. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a most csatlakozók akár az első SPONGE sikereket is meg tudják ismételni.

Hiszen a magas kereslet ellenére korlátozott, minimális token érhető csak el.

A Sponge jelenleg számos kriptotőzsdén érhető el, azonban legegyszerűbben az eredeti weboldalon keresztül tudsz belőle vásárolni.

Megnézem a Sponge V2 oldalát

Füstöld ki a SOL mémkriptókat – SMOG

Az előző hetekben a legnagyobb port a Solana hálózatát használó kriptók kavarták, köszönhetően olyan projekteknek amilyen a BONK vagy a Myro.

Az első sikereket követően azonban a legtöbb SOL mémrkiptó értéke beszakadt, így sokan már arra vadásznak, vajon melyik kriptó lehet a következő nyertes.

smog-main-en

Amennyiben téged is ez a kérdés foglalkoztat, van egy jó hírünk: A napokban elstartolt SMOG könnyen képes lehet felnőni a SOL elődökhöz.

A Smaug a sárkányról mintázott kriptó ráadásul a látványvilág mellett egy egészen egyedi jutalmazási rendszert is kínál.

A közösség tagjai teljesen ingyenesen juthatnak napi, heti és havi rendszerességgel SMOG kriptóhoz.

Ehhez nem kell mást tenned, csak különböző egyszerű feladatokat elvégezni. Amennyiben így teszel pontokat fogsz kapni, aminek arányában részesülhetsz majd a rendszeresen airdropokban.

A SMOG bármilyen előértékesítés nélkül, február 7-én vált elérhetővé, így mostanra több Solana kompatibilis tőzsdén is elérhetők a sárkányos kriptók.

Megnézem a Sponge V2 oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**