Mémüstökös jelent meg a kriptoszektor egén – Kispadra kerülhet a dogwifhat?

A Solana hálózat támogatói minden bizonnyal már hetek óta a fellegekben járnak, hála a SOL elképesztő népszerűségének.

A hálózaton nem voltak ismeretlenek a mém altcoinok, azonban korábban csak korlátozott sikereket lehetett látni ezen a téren.

Azonban hála a BONK-nak, soha nem látott bikafutam ment végbe.

A Bonk először 2022 végén vált elérhetővé, és közel egy évig jóformán mozdulatlan volt a kutyás kriptó értéke. 2023 végén viszont változás következett, amire minden bizonnyal még a projekt kiötlői sem számítottak.

Október utolsó napjaiban a befektetők elkezdtek bevásárolni az altcoinokból, aminek hatására több mint 1 milliárd dollárra duzzadt a BONK mérete.

Mivel közel egy évig mikroszkopikus áron volt csak elérhető a token, ezért a futamnak köszönhetően a szemfüles vásárlók 20,000 százaléknál is magasabb hozamot realizálhattak.

Ami talán még ennél is meglepőbb, hogy a BONK egy egész SOL mémforradalmat indított el.

Ennek a folyamatnak pedig az egyik legnagyobb nyertese a dogwifhat (WIF) volt.

A WIF 2023. december 13-án látta meg a napvilágot, és lényegében pillanatok alatt egyike lett a legnépszerűbb kezdeményezéseknek.

Bár a mém tokenektől megszokott módon a WIF sem rendelkezik felhasználási móddal, ennek ellenére egy hónap alatt képes volt 200 millió dolláros méretet elérni.

wif-price-chart

Természetesen a futam közben mesés profitban nem volt hiány azonban kérdéses, hogy meddig képesek még kihúzni a bikák.

Éppen ezért megnézzük, mire számíthatnak a közeljövőben a WIF tulajdonosai. Továbbá bemutatunk egy izgalmas alternatívát, amivel a leggyorsabb befektetők legendás hozamokhoz juthatnak hozzá.

Dogwifhat előrejelzés – Érkezik a hidegzuhany?

Írásunk idején a WIF értéke 0.2022 dolláron áll azt követően, hogy az elmúlt nap folyamán közel 45 százalékos erősödést lehetett látni.

A token csúcsértékét december 22-én láthatták a befektetők, amikor egy WIF-et 0.331 dollárért lehetett megvásárolni.

Azóta ugyan némi konszolidálódást lehetett tapasztalni, azonban a jelek szerint a bikák ismét visszanyerték az irányítást.

A mostani futam hátterét nehéz lenne megmondani, a spot Bitcoin ETF engedélyezésének viszont egészen biztosan fontos szerepe van.

Bár a vártakkal ellentétben a BTC értéke nem kezdett el ugrásszerűen emelkedni, a legtöbb altcoinnál pozitív trend van kialakulóban.

Magas volatilitása, illetve viszonylag alacsony mérete miatt viszont nem lehet kijelenteni, hogy a WIF sokáig képes lesz fenntartani a mostani lendületet.

dogwifhat-chart

Az MACD (Mozgóátlag konvergencia-divergencia) értékénél egy aranykeresztet lehetett látni január 10-én, amit szinte azonnal erősödés is követett.

Ennek ellenére korai lenne még az öröm, hiszen a token néhány hete érhető csak el. Éppen ezért az 50, a 100 és a 200 napos szintek félrevezetők lehetnek.

Szintén beszédes, hogy a RSI (relatív erősségi index) rövid időre a 70-es tartomány fölé jutott, amit szinte azonnal eladás követett.

Ez alapján úgy tűnik, hogy erős a bizonytalanság a befektetők között. Ilyen piaci körülmények között pedig érdemes egy éles eladási hullámra készülni.

Ezt igazolja, hogy a 10-én látott magas vásárlást szinte azonnal eladás követett. Vagyis egyre többen érzik úgy, hogy itt az ideje realizálni az elért hozamot.

Összefoglalva a dogwifhat esetében jelenleg a legvalószínűbb egy korrekció a következő napok és hetek során. Azonban a népszerűségének köszönhetően a szakadás után nem zárható ki egy újabb futam lehetősége.

Ezért úgy tűnik, a 10,000 százalék feletti hozamokat már minden bizonnyal lehetetlen elérni a WIF-fel. Azonban egy új projekt, a Meme Kombat még dogwhifhatnál is nagyobb sikereket érhet el.

Köszönhetően az on- és off-chain technológiák ötvözésének, a különböző bevételszerzési lehetőségeknek és a magas transzparenciának, a Meme Kombat jó eséllyel pályázik a “2024 legsikeresebb kriptója” címre.

MK vásárlása itt

Töretlenül hódít a Meme Kombat

A Meme Kombat előértékesítése mindössze 3 hónappal ezelőtt vette kezdetét, azonban mostanra a csapatnak közel 7 millió dollárt sikerült gyűjteni.

Az elsöprő siker oka elsődlegesen az, hogy az ERC-20 MK tokenek több különböző réteg számára is vonzók lehetnek.memekombat-fooldal

Nem csupán azok lelhetik benne örömüket akik a rajonganak a mém projektekért, hanem egyúttal azok is, akik a P2E és a passzív bevételek elkötelezett hívei.

Ugyanis az MK segítségével izgalmas küzdelmekben vehetsz részt, miközben stakeléssel passzív bevételed is képződik.

A harcok különböző mém tokenek kabalái között fognak lezajlani, amiket egy fejlett mesterséges intelligencia vezényel majd le.

Az összecsapások végkimenetelére, illetve egyes részleteire köthetsz majd fogadásokat, amiért cserébe MK-t kapsz jutalmul.

A harcok első évada már a listázással egyidőben elérhetővé fog válni, amiben 11 különböző mém közül választhatsz. Az első csapatban többek között megtalálható lesz  a Pepe, a Wojak illetve a Sponge.

A készítők célja a további évadokkal kapcsolatban elsődlegesen az, hogy a közösséggel együtt találják ki, milyen irányba fejlődjön az ökoszisztéma.

meme-kombat-hogyan-mukodik

Részletek még nem ismertek azonban az biztos, hogy több harcos és szélesebb csatázási lehetőségek lesznek elérhetők a jövőben.

A jelenlegi, utolsó előértékesítési szakasz során egy MK-t 0.279 dollárért cserébe tudsz megvásárolni.

A bevételek eddigi alakulása, továbbá az egyre növekvő FOMO miatt jó eséllyel heteken belül elérhetővé fog válni az MK.

Számos szakértő szerint ekkor az alacsony kezdeti mérete és az egyedi felhasználási módja miatt elképesztő futamra lehet számítani.

Sokan még az olyan jóslatoktól sem riadnak vissza, hogy a Meme Kombat mérete már az első napokban a 10-szeresére nőhet.

Ha nem szeretnél lemaradni erről a páratlan lehetőségről, látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára, még ma!

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**