Mi lesz a következő SafeMoon? A következő bikafutam idején ez a 3 projekt hatalmas sikert érhet el

Ahhoz, hogy viszonylag pontosan meg lehessen állapítani, hogy egy érme mennyire lesz sikeres, a legegyszerűbb mód az előértékesítés megvizsgálása. Ezzel a módszerrel könnyen el lehet dönteni, hogy mennyire hisznek a befektetők a projektben, és mekkora rétegeket sikerült a fejlesztőknek megszólítani.

Minden idők egyik legsikeresebb ilyen projektje a 2021. március 8-án listázott SafeMoon volt. Hála az érme alacsony árának (0.0000000010 USD) és az elérhető tokenek mennyiségének (777 billió) hatalmas sikert értek el a fejlesztők.

Az indulást követő második hónapban a SafeMoon árfolyama már 0.00001399 dolláron állt. Tehát 1 billió token értéke meghaladta a 14 millió dollárt. A hihetetlen pályafutást azóta is sokan próbálják megismételni több, kevesebb sikerrel.

A teljes kriptoszektor mérete azóta ugyan jelentősen csökkent, ez azonban egy kicsit sem jelenti azt, hogy ne lennének olyan kezdeményezések, amik innovatív mivoltuknak és izgalmas felhasználási módjuknak köszönhetően képesek lehetnek hasonló, vagy akár nagyobb sikereket is elérni.

Alábbi írásunkban bemutatunk három olyan projektet, amikkel a befektetők megismételhetik a SafeMoon sikereit.

FightOut (FGHT) – Az év legütősebb előértékesítése hatalmas siker 

Meglepő módon az év vége tartogatott még meglepetéseket az előértékesítekkel kapcsolatban. Bár a FightOut natív érméit, az FGHT-ket még csak néhány hete lehet megvásárolni, a fejlesztők már most közel 2.5 millió dollárt gyűjtöttek össze. A siker nem véletlen, hiszen a csapat tökéletesen ötvözi a Web2 és Web3 világát, ráadásul egy olyan egyedi jutalmazási rendszerrel, amihez hasonlót sem lehetett eddig a szektorban találni.

A FightOut egy move-to-earn (M2E) fitneszalkalmazás, aminek a használatával a felhasználók edzés mellett még különböző digitális, és valódi ajándékokra is szert tudnak tenni. Az ökoszisztéma középpontjában az FGHT érmék találhatóak. Ezeket lehet havi előfizetésre váltani, illetve beválthatók REPS pontokra (ezekről később részletesen is írni fogunk).

fightout fooldal

Akik csatlakoznak, azok számára számtalan edzés válik elérhetővé. A klasszikus súlyzós edzésektől a jógán és a meditáción keresztül egészen a bokszig, minden mozgásforma megtalálható lesz a platform repertoárjában. Ezek egy része elérhető lesz előre felvett formában, vagyis minden mozdulatot alaposan ki tudunk majd vesézni a legjobb eredmény elérése érdekében.

Az előre felvett edzéseken túl, részt lehet majd venni élő edzéseken is. Ezek minden esetben igazi, profi edzővel lesznek majd megtartva, és előre meghatározott időpontokban fognak majd elkezdődni. Az ilyen jellegű edzések legnagyobb előnye a változatosság, így egészen biztosan nem fog egyhangúvá válni testünk edzése.

Mi az a REPS?

A REPS a FightOut ökoszisztéma belső valutája. Mint említettük, FGHT érmékért cserébe lehet hozzájuk jutni, továbbá minden elvégzett edzést követően jutalomként kerülnek majd kiosztásra. Tehát minél többet edzünk, annál több REPS pontban fogunk részesülni.

Szintén egy izgalmas módja a REPSek beszerzésének, ha részt veszünk különböző versenyeken. Ezek a FightOut metaverzumában lesznek megtartva, és más, valódi felhasználókkal szemben tudjuk majd összemérni az erőnket. A rendszeresen megtartott sporteseményeken a legjobbak a REPS pontokon túl, részesülhetnek még különböző szponzori ajándékokban és változatos digitális ajándékokban egyaránt.

A REPS segítségével vásárlásokat lehet végrehajtani a platform belső piacterén keresztül. Kezdve az olyan digitális kozmetikai NFT eszközöktől, mint a frizurák vagy a tetoválások avatárunk számára, a FightOut havidíjának csökkentésén keresztül egészen az étrendkiegészítőkig és sportfelszerelésekig, számtalan termékhez hozzá lehet majd jutni.

Csatlakozz még ma a FightOuthoz!

A projekt érdekessége, hogy szemben a legtöbb előértékesítéssel, itt nem fognak lépcsőzetesen emelkedni az érmeárak. Minden szakaszban ugyanolyan összegért cserébe lehet majd FGHT érméket vásárolni, viszont minél nagyobb összeget fektetünk be, annál több FGHT érmét kapunk ajándékba.

A fejlesztők tervei szerint az alkalmazás jövő év elején válik majd elérhetővé a korai befektetők részére. Ezen túl az év végére megnyithat az első, valódi FightOut edzőterem is. Ezekben a felhasználók magasabb REPS pontokért cserébe vehetnek részt különböző edzéseket, és kedvezményes áron vásárolhatnak az edzőterem egészségbárjában. Az első terem megnyitását követően még további 19 edzőterem fog nyílni a világ különböző pontjain.

Ha szeretnél többet megtudni, látogass el a FightOut hivatalos weboldalára.

Dash 2 trade (D2T) – A kriptopiac “Bloomberg Terminálja”

A legfontosabb, amit a Dash 2 Trade befektetőinek tudnia kell, hogy az érmék napokon belül listázásra fognak kerülni. Az előértékesítés 9 napon belül véget fog érni, míg a CEX listázás január 15-én veszi majd kezdetét.

A Dash 2 Trade egy havidíjas előfizetési rendszerben működő elemző- és kereskedőplatform, számos egyedi fejlesztésű eszközzel. A platform kétségkívül legizgalmasabb eszköze, a fejlesztők által napokban részletesen is bemutatott előértékesítés-elemzője.

Hetente akár 20-30 új projekt is az előértékesítési szakaszába lép, amiket szinte lehetetlen egyesével elemezni. Erre kínálnak megoldást a Dash 2 Trade fejlesztői. Az általuk létrehozott elemző segítségével profi kereskedők és mesterséges intelligencia közös erővel vizsgálja majd át az összes, új projektet. Minden létező attribútumot megvizsgálnak, értékelnek majd a kapott eredményeket egy végső pontszámban összesítenek. Ennek köszönhetően első ránézésre el lehet dönteni, mi az amibe érdemes befektetni és mi az amibe nem.

Szintén említésre méltó, hogy az előfizetők számára elérhető lesz egy közösségi média figyelő és ellenőrző robot is. Használatával azonnal értesülni lehet majd a kriptoszektort érintő összes, fontosabb hírről, felkapott érméről és éppen kirobbanó botrányról egyaránt.

Az idei év egyik legnagyobb sikerért érték el a Dash 2 Trade fejlesztői: az előértékesítés ideje alatt több mint 11 millió dollárt gyűjtöttek össze. A hatalmas siker egészen biztosan meg fog érződni az érme árában is a jegyzést követően, így érdemes még most, kedvezményes áron bevásárolni a D2T érmékből.

Ne habozz, vásárolj még ma D2T érméket!

D2T token vásárlása

C+Charge (CCHG) – Karbonkreditekkel egy zöldebb jövőért

A C+Charge egyike azon projekteknek, amik még egészen biztosan évekig velünk lesznek. Ennek az az oka, hogy a fejlesztőknek sikerült egy különleges, egyedi felhasználási módot találniuk a blokklánc-technológia felhasználására.

Dióhéjban a rendszer lényege, hogy amennyiben a felhasználók az elektromos autójukat a C+Charge töltőállomásain töltik fel, abban az esetben karbonkrediteket kapnak jutalmul. A töltéseket a felhasználók CCHG érmékben fizetik, ami miatt az ökoszisztéma egyszerre lesz gyors és megbízható.

c charge token fooldal

Ezzel a rendszerrel a fejlesztőknek az elsődleges célja az volt, hogy a karbonkredit-kereskedelmet elérhetővé tegyék a hétköznapi felhasználók számára. Az olyan nagyvállalatok, mint a Tesla évente több milliárd dollár bevételt köszönhet a karbonkreditek eladásából. Ebből azonban az elektromos járművek tulajdonosai egyáltalán nem részesülhettek.

A karbonkreditek használatán túl a rendszer számos más előnnyel is fog járni. A felhasználók a platformon keresztül pillanatok alatt megtalálhatják majd a számukra legközelebbi töltőállomást, ellenőrizhetik annak állapotot és megtudhatják mekkora a várakozási idő.

A fizetés bármilyen terminál vagy kártya használata nélkül fog történni a mobilalkalmazáson keresztül, így az üzemeltetőnek nem kell külön kártyaolvasó-terminált beszereznie. Ez a megoldás hosszú távon nagyban hozzá fog járulni a töltőállomások és az elektromos autók elterjedéséhez.

Ha szeretnél te is részesévé válni ennek az izgalmas és új projektnek, ne késlekedj. Vásárolj még az előértékesítés első szakaszában CCHG érméket a C+Charge honlapján keresztül.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**