Az évszázad Bitcoin konferenciája készülődik Miamiban: 50 ezer embert várnak

Mikor a BitcoinBázis jelentkezett médiapartnernek a Miamiban megrendezendő Bitcoin 2021 konferenciára, senki se gondolta volna, hogy ilyen nagyszabású esemény fog kerekedni belőle. A szervezők már most az évszázad legnagyobb kriptovaluta eseményeként hirdetik.

A konferencia három napon keresztül fog zajlani a Mana Convention Centerben június 3 – 5-én. Az első nap meglehetősen privát lesz, direkt a bálnák igényeire szabva exkluzív előadásokkal és partikkal. A második és harmadik nap mikor a bitcoin pleb – köztük a BitcoinBázis is lol – ott leszünk az eseményen és igyekszünk izgalmas sztorikat, videókat és képeket hozni nektek Floridából.

Az előadók elsősorban Bitcoin-orientált ismert személyek lesznek – a szervezők egyébként külön kérnek mindenkit – hogy tartsák tiszteletben a konferencia “bitcoin only” misszióját, és ne traktáljanak másokat különböző altcoinokkal. A rendezvényen többek között előad Ron Paul szenátor, MicroStrategy CEO Michael Saylor, Cynthia Lummis Wyoming szenátornője, Twitter és Square ügyvezető Jack Dorsey és a magyar származású Nick Szabó kriptográfus, akit sokan az okos szerződések kitalálójának is tartanak.

A Fox Business médiaportál cikke szerint körülbelül 50 000 résztvevőt várnak a rendezvényre, ami önmagában is egy brutálisan magas szám.

Az éves Bitcoin konferenciáknak egyébként Los Angeles szokott otthont adni, de Kalifornia továbbra is Covid-19 lezárásos módban leledzik, szóval így jött a képbe idén Miami, aminek Francis Suarez polgármestere a hónapokban, mint a Bitcoin és decentralizált ökoszisztémák elkötelezett híve tette le a garasát az asztalra. Célja, hogy Miamit az Egyesült Államok technológiai és innovációs fellegváráva transzformálja.

Februárban például bejelentette, hogy Miami önkormányzat dolgozói akár bitcoinban is kaphatják a havi bérüket ha épp azt választanák.

Ha többet szeretnél megtudni a konferenciáról, látogass el a hivatalos honlapra. A szervezők állítása szerint az előadásokat élőben közvetítik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.