Miért válnak meg a kereskedők a Solanától (SOL) és az Arbitrumtól (ARB), ezt a mémcoint pedig megtartják?

Bár a Solana és az Arbitrum az elmúlt hónapban a címlapokra került, az időszakot figyelve a hozamuk rendkívül változatos volt. Mindkét projekt február elején jelentős növekedésnek örülhetett, azonban azóta eléggé visszaestek, így a késői befektetők veszteségeket szenvedtek el.

Ahelyett, hogy ezekkel az altcoinokkal kellene kereskedniük, a befektetők egy új mémérmét figyelnek, amely az előértékesítés során 220%-os hozamot ígér, és miután 50%-os növekedést tudott elérni.

Az Arbitrum megelőzi az Ethereumot a derivatívák volumenét illetően

A DefiLlama adatai szerint az Arbitrum heti derivítíváinak volumene minden idők legmagasabb, 18 milliárd dolláros értékét érte el.

Ez a mérföldkő 17%-os növekedést jelentett a derivatívák volumenében, és segített az Arbitrumnak megelőzni az Ethereumot, amelynek volumene ugyanezen a héten 9 milliárd dollár volt.

Annak ellenére azonban, hogy a napi kereskedési volumen 87,58%-kal 715 millió dollárra nőtt, az Arbitrum árfolyama csökkent. Jelenleg a CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy az Arbitrum árfolyama 7,56%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában, így az ára 2,15 dollár a cikk írásának időpontjában.

Lehet, hogy a Solana 100 dollár alá esik?

Egy erőteljes emelkedés a népszerű altcoint 131 dolláros árfolyamra lőtte fel, azonban ezután egy kisebb visszaeséssel szembesült. Az elmúlt 24 órában a kriptovaluta árfolyama 1,14%-os csökkenést produkált. A szakértők szerint ezt a csökkenést a vevők kimerülése váltotta ki.

A kriptobálnák megpróbálták átlökni a Solana-t a 130 dolláros ellenálláson, amely sikerült is. Most, hogy az eladási nyomás egyre erősödik, egyes elemzők attól tartanak, hogy a Solana 100 dollár alá eshet. Ez a SOL 95 dollárra zuhanását okozhatja, ami során a Solana kereskedési aktivitása is csökkenhet.

A medvepiac ellenére a befektetők megtartják a KangaMoon (KANG) tokenjeiket

A KangaMoon (KANG) befektetői továbbra is rendkívül bullish hangulatban vannak a piaci trendek közepette. A korai befektetők már 50%-os hozamot értek el, és most a szakértők úgy vélik, hogy a KangaMoon akár 220%-ot is emelkedhet az előértékesítés során.

Ez az izgalmas új mém érme P2E social-fi hibrid platformjával különbözteti meg magát más hasonló projektektől. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy izgalmas P2E játékokban vegyenek részt, miközben a társadalmi aktivitásukért is jutalmazza őket.

Ellentétben sok mémérmével, amelyek a piaci hype-ra támaszkodnak, a KangaMoon a DeFi rajongók nyüzsgő közösségét szeretné létrehozni. E cél elérése érdekében a KangaMoon $KANG tokenekkel fogja jutalmazni a társadalmilag aktív játékosokat. Továbbá azok a befektetők, akik segítenek a KangaMoon népszerűsítésében, további tokeneket kapnak a projekt előértékesítés során.

Ezeket a jutalmakat jövedelmező kihívásokkal kombinálják, hogy a felhasználók új lehetőségek sokaságát élvezhessék.

A KangaMoon jelenleg az előértékesítés 2. szakaszában van, és a $KANG tokeneket 0,0075 dollárért értékesítik.

A KangaMoonba fektetők a hosszú távú hozamokat várják

Mivel a P2E NFT játékpiac várhatóan évente 93%-kal fog növekedni, a befektetők a KangaMoon tokeneket hosszú távú nyereséget remélve vásárolják meg. A projekt már több mint 2000 befektetőből álló hűséges közönséget gyűjtött össze, és most a szakértők úgy vélik, hogy a KangaMoon a következő 12 hónapban megbonthatja a mémérmék piacát.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket!

Honlap: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***