Milyen kriptot vegyek januárban? A Top 5 altcoin

Altcoinoknak szokás nevezni az összes kriptopénzt, ami nem Bitcoin. Írásunkban összegyűjtöttük, mik azok az altcoinok, amik az összes fundamentummal rendelkeznek, ami egy igazán sikeres befektetéshez szükséges.

Az itt felsorolt projektek mindegyike szigorú átvilágításon és validáláson esett át, megfelelő tokenomikával rendelkeznik, továbbá izgalmas és újszerű felhasználási módokat kínálnak a blokklánc-technológia kiaknázására.

Fight Out (FGHT) – keress pénzt sportolással

Igazán ritka, hogy egy előértékesítés olyan lendülettel induljon, mint a Fight Out. Alig két hete vette kezdetét az előértékesítés, és máris 2.68 millió dollárt gyűjtöttek a fejlesztők. A siker mértéke bár szokatlan, egyáltalán nem meglepő.

A Fight Out egy move-2-earn (M2E) blokklánc-technológiát használó fitneszalkalmazás. Az előértékesítés során megvásárolható FGHT érméket havi előfizetésre lehet majd váltani, amiért cserébe a felhasználók hozzáférést kapnak a platform által kínált számtalan edzésprogramhoz.

A fitneszalkalmazás előreláthatólag az idei év első felében válik majd elérhetővé a korai befektetők számára. Minden végrehajtott edzés, kihívás vagy verseny után REPS pontok kerülnek majd kiosztásra. Ezekkel lehet majd a platform piacterén keresztül különböző digitális, illetve valós ajándékokat választani. Avatarunk számára vásárolhatunk NFT kiegészítőket, választhatunk különböző sporteszközök közül, vagy akár havi előfizetési díjra is válthatjuk a megszerzett REPS pontokat.

fightout-main-hun

Az elérhető edzések között lesznek élő, előre felvett, illetve a Fight Out sportnagykövetei által végrehajtott programok is. A fejlesztők a nagy sikerre való tekintettel a napokban hozták nyilvánosságra az első 4, sportnagykövet nevét.

A fejlesztőknek fontos, hogy egy valódi közösséget hozzanak létre, ezért a Fight Out rendelkezni fog egy metaverzum felülettel is. Itt különböző kihívásokon és sportversenyeken tudunk majd részt venni, REPS jutalomért cserébe.

A Fight Out azonban több lesz, mint egyszerű digitális alkalmazás. Első körben 20, saját edzőtermet fog nyitni a csapat, amiből az első már 2023 végén elérhető lesz. Ezekben nem kizárólag edzéseket tudunk majd csinálni. Lehetőség lesz élvezni az egészségbárt, termékeket vásárolni, találkozni a sportnagykövetekkel és akár távmunkát is csinálni a terem közösségi tereiben.

Az előértékesítés első szakaszában rohamosan fogynak az érmék. A második, és egyben utolsó szakaszban a tokenek már jóval magasabb áron lesznek elérhetők, így érdemes még most csatlakozni.

Látogass el a Fight Out honlapjára!

Dash 2 Trade (D2T) – a legjobb elemző- és szignálplatform

A Dash 2 Trade-nek minden esélye megvan arra, hogy a kriptopiac “Bloomberg Terminálja” legyen. A platform ugyanis olyan, máshol egyáltalán nem megtalálható eszközökkel rendelkezik, ami hamarosan a legtöbb kereskedő fegyvertárának szerves részét fogja képezni.

Az előfizetők lemásolhatják a legjobb kereskedők minden mozzanatát, értesülhetnek a közösségi médiában felkapott érmékről, kaphatnak szignálok, és ellenőrizhetik a legjobb előértékesítéseket.

Dash-2-Trade-Presale-analyzer-beta

Utóbbi eszközt a fejlesztők a kiemelkedő sikerre való tekintettel néhány napra elérhetővé tették bárki számára. Ha te is ki szeretnéd próbálni, nincs más dolgod, csak ellátogatni a https://beta.dash2trade.com/weboldalra, és megadni az e-mail címedet. Ezt követően már ki is próbálhatod, mit tud az előértékesítéseket elemző eszköz.

Használatával egyszerre láthatod az összes elérhető előértékesítést, megtudhatod melyik mennyire megbízható, mekkora összeget gyűjtöttek össze a fejlesztők, vagyis gyakorlatilag a projektről az összes online található információt egy helyen láthatod. Ezzel a teljesen egyedülálló eszközzel biztosan nem fogsz lemaradni a legjobb előértékesítésekről.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Dash 2 Trade, nem érdemes vesztegetni az időt, mivel a meghosszabbított előértékesítés január 10-én lezárul. A rákövetkező napon, vagyis január 11-én pedig a D2T érmék előérhetővé válnak több centralizált és decentralizált kriptotőzsdén.

Látogass el és vásárolj a D2T érmékből a Dash 2 Trade weboldalán keresztül!

C+Charge (CCHG) – az érme, ami demokratizálja a karbonkreditek piacát

A karbonkredit-kereskedelem, bár egyértelműen a progresszív elképzelések közé tartozik, sajnos több problémával is rendelkezik.

A vállalatok által légkörbe juttatott szén-dioxid ellensúlyozására hozták létre a karbonkrediteket. A környezetszennyező vállalatok, „zöld” folyamatokban résztvevő piaci szereplőktől vásárolhatják meg ezeket a krediteket. Ilyen például a Tesla is.

Bár a Tesla milliárdos bevételt köszönhet az eladásoknak, ebből az összegből a járművek tulajdonosai nem részesülnek. Hála a C+Charge-nak, ez a folyamat úgy néz ki, hamarosan meg fog változni.

c charge token fooldal

A C+Charge egy elektromos autó (EV) töltőhálózatot fog létrehozni, amiben a felhasználók a platform natív érméje segítségével a CCHG-vel fizethetnek. Mivel nem lesz szükség kártyaolvasó terminálokra és készpénzre, így a töltőállomások üzemeltetésének a költsége jelentősen lecsökken.

A felhasználók a C+Charge mobil alkalmazása segítségével ellenőrizni tudják a közelben lévő töltőállomásokat, megtudhatják a várakozási időt és megismerhetik a töltőállomás állapotát.

Minden felhasználó a töltéseket követően karbonkreditekben fog részesülni, amiket később az alkalmazáson keresztül be is lehet majd váltani.

Ha szeretnél többet megtudni erről az új, zöld projektről, látogass el a C+Charge weboldalára.

RobotEra (TARO) – Békés robotok egy szebb világért 

A RoboEraban, NFT robotok segítségével kell újra felépíteni a kataklizmán átesett Taro bolygót. Ezt a folyamatot végre tudjuk hajtani különböző nyersanyagok bányászatával, épületek létrehozásával, illetve különböző küldetések teljesítésével.

A TARO érmék képezik az ökoszisztéma legfontosabb részét. Használatával tudunk vásárolni, illetve eladni különböző tárgyakat a platform piacterén keresztül.

Bár hozzá tudunk majd jutni profithoz, a csapat a játék fejlesztése során nem a nyerészkedést tűzte ki célul. Sokkal fontosabb volt számukra, hogy egy izgalmas, és bárki számára élvezhető kreatív játékot hozzanak létre.

Ha szereted a Sandbox jellegű játékokat, és szeretnél még az előértékesítés első szakaszában csatlakozni egy izgalmas projekthez, látogass el a RobotEra honlapjára és tudj meg többet a kedves robotok világáról.

Calvaria: Duels of Eternity (RIA) – Izgalmas P2E kártyajáték, egy zseniális csavarral

A Calvaria egy izgalmas play-2-earn blokklánc-technológiát használó kártyajáték egy igazán forradalmi játékmechanikával megfűszerezve.

Szemben az eddig ismert, hasonló játékokkal, a Calvaria a csatlakozni kívánók számára teljesen ingyenes lesz. Nem lesz szükség semmilyen kriptotárcára vagy kriptopénzre ahhoz, hogy élvezni tudjuk a Calvaria izgalmas világát. Ezzel a lépéssel egészen biztosan sikerül egy új réteget is megszólítani a fejlesztőknek.

Az ökoszisztéma legfontosabb részét képezi a platform natív érméje, a RIA.

A RIA érméket a játékosok, sikeres PVP csatákat követően, illetve különböző kártyák eladásával tudnak majd gyűjteni. A RIA érmék segítségével azonban nem kizárólag csak NFT harcikártyákat lehet vásárolni és fejleszteni.

calvaria jatek ujabb merfoldkovet lepett at

Mivel a RIA érmék az Ethereum blokkláncon találhatóak, ezért stakelni is lehet őket, amivel különböző passzív nyereményekhez lehet majd hozzájutni. A Calvaria egy DAO, vagyis decentralizált autonóm szervezet, aminek köszönhetően a RIA tulajdonosai az összes lényeges kérdésről tudnak majd szavazni.

Akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak az előértékesítéshez, nem fognak csalódni. A Játékot már jóval mások előtt kipróbálhatják majd, különböző egyedi NFT kártyákat tudnak majd megszerezni, és részt tudnak majd venni a Calvaria e-sport versenyein is.

Ezeken az eseményeken a legjobbak mérhetik össze majd egymással tudásukat értékes RIA érmékért, illetve különböző szponzori ajándékokért.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Calvaria, látogass el a projekt weboldalára.