Mostantól a Swipe Visa kártya is támogatja a Travala AVA tokenjét

A Travala.com natív tokenje, az AVA a Swipe tárcához és a Visa kártyához is hozzáadásra kerül, így világszerte több mint 60 millió kereskedőnél lehet majd a kriptovalutával fizetni.

A globális idegenforgalomban példa nélküli forradalom zajlik, melyben kiemelkedő helyet foglal el a blokklánc alapú foglalási szolgáltatás, a Travala. A Swipe kártyakibocsátóval kötött megállapodása révén pedig, még egyszerűbb lesz az utazás lefoglalása és a platform natív tokenjének használata. A Travala július 24-én megjelent közleménye szerint a Traval AVA nevű tokenjét a Swipe tárcával és Visa kártyával is el lehet majd költeni.

Egyre több kriptovalutával lehet már az utazásért fizetni

Az AVA-t a Samsung Pay, a Google Pay és az Apple Pay is támogatni fogja a Swipe szolgáltatóval történő integrációja révén. A hír röviddel azután érkezett, hogy a Swipe-ot megvásárolta a Binance. A kriptotőzsde ezután bejelentette, hogy hamarosan az európai és brit piacokra is megérkezik a Swipe-meghajtási kriptokártyája, a Binance Card. A Binance és a Travala.com már ismerősek egymásnak, hiszen még tavaly ősszel a Travala a Binance Chain-re vándorolt.

Amellett, hogy az AVA token a Swipe platformjába integrálásra kerül, a Swipe natív tokenje, az SXP a Travala.com oldalán új fizetőeszközként lesz használható. Így 230 ország több mint 2 millió szállodájában lehet majd az új tokennel fizetni. Ezek között szerepelnek az Expedia, a Booking.com és a Priceline oldalain található szálláslehetőségek. A szállodáért és repülőjegyért már korábban is lehetett bitcoinnal (BTC), etherrel (ETH), dash-al (DASH), bitcoin cash-el (BCH), litecoinnal (LTC), EOS-szal, stellarral (XLM), cardanoval (ADA), binance chain-nel (BNB), monero-val (XMR), tron-nal (TRX), XRP-vel és dai-al (DAI) fizetni. Ezekhez csatlakozik most az AVA.

Ha valaki a Swipe Visa kártyáját például az újonnan hozzáadásra került tokennel akarja használni, a kriptovalutát azonnal fiat pénzre váltják át, így a kriptovalutákkal való fizetés gyakorlatilag ugyanolyan egyszerű, mint a Visa hagyományos bankkártyáival történő fizetés.

A Travala egyre több kriptopénzt integrál platformjára. Két hete jelentettük, hogy a Brave böngészővel partnerségi megállapodást kötve, már BAT tokennel is lehet fizetni a szállásokért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.