A NASDAQ listázása után kriptotőzsdét is alapítana az Ebang

A bányászati ​​felszerelésekkel foglalkozó cég, az Ebang, amelyet ma vezetnek be a NASDAQ tőzsdére, óriási bővítésre készül. 

Az Ebang, kínai Bitcoin (BTC) bányászati ​​gépeket gyártó vállalat, amely ma kerül listázásra a NASDAQ amerikai tőzsdén, kriptotőzsde indításával és bányászfarmok felállításával bővítené tevékenységei körét.

Kriptotőzsde és bányászfarm az Ebang álma

Az Ebang képviselője nemrég az nyilatkozta, hogy a kínai vállalat egyedülálló szerepet kíván betölteni az iparban azáltal, hogy egy globális blokkláncot és egy digitális gazdasági ökoszisztémát épít fel. Ez magában foglalja egy kriptovaluta tőzsde és különböző bányászati létesítmények fejlesztését is.

“Hamarosan létrehozzuk saját bányászfarmjainkat egy rugalmas együttműködési modell segítségével, valamint bányászati ​poolokkal. Így eltudjuk majd adni a számítási teljesítményünket, és megkezdhetjük saját kriptovaluta tőzsdénk felállítását is.” 

Ezenkívül a Hangzhou-ban található társaság megvizsgálja a blokklánc technológia pénzügyi szolgáltatásokban, oktatásban és egészségügyi ágazatban történő felhasználását is. A NASDAQ-on történő listázás óriási segítséget nyújt a bányászgépeket gyártó társaságnak, tette hozzá az Ebang képviselője. A tőzsdén való megjelenésével ugyanis a vállalat komoly ismertségre tehet szert a kriptotéren kívül is.

A hitel a legfontosabb kérdés egy kriptovaluta tőzsde létrehozásában, és a NASDAQ által jegyzett társaságnak, amelyet az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága szabályoz, szigorúan ellenőriznie kell az ügyletek megfelelőségét és biztonságát.”

Az Ebang terveit a SEC-hez benyújtott iratokban is dokumentálják. Bár az Ebang székhelye Kínában van, ahol a kriptovaluta kereskedést tiltják, a holdingtársaság hivatalosan a Kajmán-szigeteken található.

Az Ebang a második kriptopénz bányász hardvert gyártó cég lesz a Canaan után, amelyik elsődleges részvény kibocsátással kerül bevezetésre az Egyesült Államokban egy Wall Street-i tőzsdén.

Idén áprilisban jelezte a SEC felé az Ebang, hogy 100 millió dollár összegben IPO-t, azaz elsődleges részvénypiaci bevezetést szeretne. A cég 2018-ban már egyszer sikertelenül zárt egy IPO-t, akkor 1 milliárd dollár értékben szerettek volna forrást gyűjteni a hongkongi tőzsdén. Összesen 19,3 millió részvény kerül most forgalomba 4,50-6,50 árfolyam között, ez pedig azt jelenti, a teljes cég értéke 800 millió dollár körül van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.