Néhány nap és zárul az eTukTuk előértékesítés, július 15-én listázás

A nagy piaci kapitalizációjú kriptovaluták szénája nem áll túl jól mostanában, a széles körű hanyatlás közepette a szakértők szerint igazán nagy pénzt az új érmékkel lehet csinálni.

A smart money befektetők többek között az eTukTuktól ($TUK) várják a nagy durranást, köszönhetően a play-to-earn mechanikának és a letéti programnak. Az, hogy a TUK az egyik legjobb zöld érme, jelentősen növelte iránta a keresletet.

A TUK előértékesítése rendkívül sikeres, már 3,5 millió dollár felett jár. A projekt minél előbb szeretné megkezdeni a munkálatokat, az előértékesítésből így már csak kevesebb, mint egy hét van hátra. Július 15-én ugyanis a projekt bekerül a decentralizált tőzsdékre, és a befektetők búcsút inthetnek a kedvezményes árnak.

Az eTukTuk hype a tetőfokára hág az IDO előtt

Rohamosan nő a kereslet az eTukTuk iránt, különösen azért, mert az előértékesítésből már csak néhány nap van hátra.

Az innovatív projektet számos vezető kripto hírlap bemutatta már, például a CoinCodex, a CryptoNews vagy az FXStreet. Még a mainstream média figyelmét is elnyerte, többek között az Outlook és a The Economic Times is beszámolt az előértékesítés pazar teljesítményéről.

A projekt tarol a közösségi médiában is, kész tömeget gyűjtött már maga köré. Az eTukTuk X/Twitter fiókját jelenleg 42 ezren követik, a Telegram csatornára pedig 9000-en iratkoztak fel.

Csak a legritkább esetekben fordul elő, hogy az új kriptovaluta projektek ekkora online közönségre tesznek szert. Ez nemcsak a fejlesztői csapat aktivitására utal, de a $TUK-ban rejlő növekedési potenciálra is. A szakértők nem véletlenül tekintenek az egyik legjobb kripto projektként az eTukTukra.

Valójában számos nagy név az iparágban letette a voksát a projekt mellett. Michael Wrubel, a több mint 312 ezres feliratkozó táborral rendelkező kripto YouTuber egy videójában arról számolt be, hogy bikás a TUK-kal kapcsolatban.

Cilinix Crypto, egy másik szakértő, aki a legígéretesebb projektekkel kapcsolatos felhívásairól ismert, szintén elismerően beszélt az eTukTukról és kiemelt a projekt hosszú távú potenciálját.

A projekt körül mostanra a tetőfokára hágott a felhajtás, a csapat ugyanis a következő hetekben nagy fejlesztéseket ígér. Az X/Twitteren azt mondták, hogy „nagy dolgok vannak a láthatáron”. Habár egyelőre még semmi konkrét információ nincs, a pletykák máris szárnyra kaptak egy esetleges vezető tőzsdei listázásról.

Mindez azután történt, hogy a fejlesztők múlt pénteken 200 millió $TUK tokent égettek el, ezzel 600 millióra növelve az elégetett tokenek számát.

Az eTukTuk lehet a következő nagy kripto a GameFi szektorban?

Az utóbbi időkben a GameFi szektor a legkeresettebb piaci szegmensek egyikévé vált, különösen a Hamster Kombat és a Notcoin sikere után.

Miközben a nagy piaci kapitalizációjú altcoinok esnek a jelenlegi kriptokrach során, az elmúlt héten a Notcoin például 23%-ot emelkedett. Az indulás után a HMSTR a várakozások szerint megismétli majd a NOT sikerét.

A szakértők szerint az eTukTuk szintén a GameFi szektor jelentős szereplőjévé válhat. A projekt play-to-earn játéka a népszerű Crazy Taxi tematikán alapul, azonban kapott egy kis kripto csavart.

Az eTukTuk játékában a játékosok egy tuktukkal Srí Lanka utcáit róják, és TUK tokeneket gyűjtenek teljesítményük alapján. A játékban lehetőség van további városok feloldására, a járművek fejlesztésére és bónusz jutalmak megszerzésére is.

eTuktuk játék

A P2E játék hátterében azonban egy sokkal grandiózusabb terv áll: az elektromos TukTukok népszerűsítése. A projekt célja ugyanis, hogy a fosszilis tüzelőanyagokkal hajtott tuktukokat környezetbarátra cserélje.

Ahogy azt már korábban is említettük, az eTukTuk a legnépszerűbb zöld kripto projektek egyike, amely a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését tűzte ki maga elé, és saját, zéró emissziós TukTukokat gyárt. A könnyebb alkalmazás érdekében a fejlesztők elektronikus töltőállomás hálózat építését is tervezik.

A fejlődő országokban, például Srí Lankán, Pakisztánban és Indiában a tuktukok rendkívül népszerű közlekedési eszközök, rövid és hosszú távon egyaránt. Szén-dioxid-kibocsátásuk és légszennyező hatásuk azonban sajnos rendkívül magas, még egy átlagos autónál is több.

Az eTukTuk erre a problémára kíván megoldást nyújtani, a környezettudatos befektetők figyelmét pedig máris felkeltette.

Hogyan vásárolhatok $TUK tokent?

Ahogy azt már korábban említettük, az eTukTuk projekt július 15-én lép tőzsdére. Az érdeklődők a tőzsdére lépés előtt még kedvezményes áron, 0,0345 dollárért vásárolhatják meg a tokent. Azt gondoljuk – számos elemzővel karöltve –, hogy a TUK vásárlás okos döntés lehet, mert a token ára a bevezetést követően többszörösére nőhet.

A népszerű kripto YouTuber, Jacob Bury 10-szeres potenciált lát a tokenben, a Gain Trading Crypto pedig még akár a 100-szoros hozamot is el tud képzelni.

A befektetők ellátogathatnak az eTukTuk weboldalára, és BNB, ETH vagy USDT használatával megvásárolhatják a tokent. Alternatív megoldás lehet a bankkártya használata. Ne feledd, nincs vesztegetni való időd, ha szeretnél részese lenne az egyik legjobb zöld kripto előértékesítésnek a piacon. Irány az eTukTuk oldala és szállj be te is kedvezményes áron!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**