Nem tudod hol rulettezz online? Itt a Lucky Block

Az online rulett fantasztikus időtöltés lehet azok számára, akik szeretik az online kaszinókat. Szemben ugyanis a hagyományos rulettel, az online rulett bármikor elérhető és több különböző formában érhető el.

Ha szeretnéd megtudni hogyan érdemes kiválasztani a legjobb online kaszinót, hogyan kell online rulettezni vagy csak egyszerűen tippeket keresel, hogy nagyobb nyereményeket tudj szerezni, ez a cikk neked szól!

Így válassz online kaszinót

Mielőtt belevágnál az online rulettezésbe, először kaszinót kell választanod. A megfelelő kaszinó kiválasztása nem könnyű feladat, mivel az elérhető szolgáltatók száma hatalmas.

Ennek ellenére bizonyos szempontokat követve könnyebben lehet kiválasztani a számunkra ideális kaszinót.

Kezdetben mindenképpen próbálj meg utánajárni az oldalnak. Keress minél több, valódi felhasználótól származó véleményt az oldalról, hiszen így első kézből tudhatod meg, milyen felhasználói élményre számíthatsz.

Ezt követően nézd meg, hogy milyen elérhető bónuszokat lehet igénybe venni, illetve ezeknek milyen feltételeik vannak. A legjobb oldalak rendelkeznek üdvözlő bónuszokkal, ingyenes pörgetésekkel és VIP programmal.

legjobb kripto kaszino

Ha szeretnél az online rulett mellett más játékokat is kipróbálni, nézd meg az elérhető tartalom mennyiségét. Ezzel párhuzamosan nézz annak is utána, hogy milyen fajta játékokat lehet az oldalon találni. A hagyományos kártyajátékok és nyerőgépek mellett a legjobb oldalakon már izgalmas társasjátékok, sőt fantasztikus grafikával rendelkező 3D játékokban is próbára teheted az ügyességed.

Ellenőrizd az oldalon elfogadott fizetési módokat. Mára a legtöbb online kaszinó a bank- és hitelkártyák mellett elfogadja a digitális pénztárcákat is. Sőt, a legjobb kaszinóknál már lehetőséged van kriptopénzeket is használni. Mivel a blokklánc-technológia lehetővé teszi az azonnal tranzakciókat, így a kriptokaszinók kifizetési ideje is azonnali míg ez az idő bankkártya esetén akár 5 munkanap is lehet!

Végül, de nem utolsó sorban nézd meg, hogy milyen az ügyfélszolgálat. Abban az esetben, ha valamivel elakadnál, vagy csak kérdésed van, az éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat hatalmas segítség lehet.

Játssz a Lucky Blockon

Így rulettezz online, 5 egyszerű lépésben

Ha még soha nem játszottál volna online rulettet, akkor a következő öt, rövid lépésből megtudhatod, hogy pontosan mi a játék menete.

Bár játékfajtánkként és online kaszinónkként lehetnek eltérések, a lényeg minden esetben ugyanaz:

 1. Válaszd ki a neked megfelelő rulettasztalt
 2. Tedd meg a téted
 3. Indítsd el a rulettkereket
 4. A rulettgolyó, a rulettkerék valamelyik számán fog megállni
 5. Ha helyesen tippelted meg a nyertes számot, a nyereményed azonnal a kaszinószámládra kerül

Rulettfajták

A legtöbb kaszinóban az alábbi három különböző fajta rulettasztalt találhatod meg. Ezek között alapvető eltéréseket lehet tapasztalni, ezért fontos, hogy tisztában a különböző fajta asztalok nyerési esélyeivel.

Európai rulett

Ezt a rulettfajtát egészen biztosan meg fogod találni a legtöbb online kaszinóban. A rulettkerék számai váltakozó piros-fekete színekben, 1-től 36-ig terjednek.

Szemben az Amerikai rulettel, az Európai rulettben nincs duplanulla. Nyerési esélyek tekintetében az Európai rulettnél pörgetésenként a háznak 2.7% esélye van nyerni, míg az amerikai változatban 5.26%.

lucky block rulett jatekok

Amerikai rulett

Az Amerikai rulettasztaloknál, amint azt már említettük, a rulettkerék rendelkezik egy duplanulla mezővel is. Ebből a különbségből adódik, hogy szemben a másik két típussal, az amerikai asztaloknál alacsonyabb nyerési esélyeink vannak.

Francia rulett

A másik két típushoz képest a Francia rulett sokkal ritkább. Számos eleme megegyezik az európai rulettel, egy lényeges eltéréstől eltekintve: a Francia rulettben sincs duplanulla és a nullára más szabályok vonatkoznak.

Amikor a rulettgolyó a nullára érkezik és a játékos nem játszotta meg a nullát, a tétnek csupán a fele vész el.

A duplanulla hiányának, illetve a 50%-os veszteségnek köszönhetően a Francia rulettnél a játékosok nyerési esélye is magasabb, mint az Amerikai vagy az Európai ruletteknél.

Játssz a Lucky Blockon

Tuti tippek kezdőknek

Ebben a fejezetben megosztunk néhány tippet, amivel jelentősen tudod majd növelni a nyerési esélyeidet.

 1. A Martingale stratégia

Röviden összefoglalva ennek a taktikának a lényege, hogy minden veszteség után nagyobb téteket teszel fel. Annak érdekében, hogy tökéletes működjön, kezdetben érdemes a legkisebb téttel indítani.

 1. Játssz nagyban

Kezdetben érdemes lehet alacsony kockázatú, nagy téteket raknod. Tegyél jelentős összeget a páros/páratlan vagy piros/fekete egyikére. A nyereményed bár alacsony lesz, a nagy tét ezt ellensúlyozni fogja, és a nyerési esélyeid is magasak.

 1. Fibonacci stratégia

Ennek taktikának a lényege, hogy minden harmadik alkalom során a megtett tét mértéke megegyezik az előző két veszteség összegével.

 1. A Bond stratégia

Minden alkalommal játssz meg 3 különböző tétet, például: tegyél fel 10 dollárt a nullára, 140 dollárt a 19 és 36 közötti számokra, továbbá 50 dollárt a 13 és 18 közötti számokra.

Ezzel kizárólag abban az esetben fogsz veszíteni, amennyiben a rulettgolyó 1 és 12 között landol.

 1. Gyakorold a matekot

Egy kutatás szerint 59%-os eséllyel megjósolható a rulettgolyó várható érkezése. Ez úgy lehetséges, hogy megfigyeled a golyó mennyi idő alatt tesz meg egy kört egy véletlenszerűen választott számnál. Ezáltal kiszámítható a golyó sebessége, vagyis sejteni lehet, hogy végül melyik számnál fog megállni.

 1. Tudd, mikor kell kiszállni

Függetlenül attól, hogy melyik stratégiát választod, mindig tartsd szem előtt, hogy a kaszinójátékokban veszíteni is lehet. Statisztikailag nézve, amennyiben egymás követő 6 pörgetést is veszteséggel zártál, abban az esetben gyakorlatilag nincs esélye annak, hogy végül visszaszerezd a veszteségeidet.

Ilyenkor inkább pihenj egy kicsit.

Játssz a Lucky Blockon

Ezért a Lucky Block a legjobb kaszinó online ruletthez

A korábban felsorolt szempontokat alaposan megvizsgálva mi arra a következtetésre jutottunk, hogy a Lucky Block lehet a legjobb kaszinóválasztás.

A regisztrációt követően a felhasználók az első befizetés után most 200% üdvözlő bónuszban részesülnek, ráadásul még 50 ingyenes pörgetést is kapnak a Wanted Dead or a Wild játékban. Ahhoz, hogy hozzá tudj jutni a bónuszodhoz nincs más dolgod, csak legalább 20 eurót befizetni az oldalon.

online casino

Ez azonban még nem minden, amiért érdemes kipróbálni a Lucky Block kaszinót. Az oldalon közel 3000 különböző fajta játék érhető el. Ezek magukba foglalják az élő asztalos és kártyajátékokat, továbbá nyerőgépeket, 3D-s játékokat és még társasjátékokat is.

Mivel a Lucky Block fejlesztői folyamatosan azon dolgoznak, hogy a felhasználóknak még jobb élményt tudjanak biztosítani, így most a legtöbb játék ingyenesen, regisztráció nélkül is kipróbálható. Csak kattints az egyik, általad szimpatikusnak vélt játékra, és már kezdődhet is a szórakozás.

Ha néha szeretnél fogadásokat is kötni kedvenc csapatodra, a Lucky Block abban az esetben is jó választás. Mivel gyakorlatilag az összes sportág és e-sport elérhető a platform sportfelületén, így biztosan hamar meg fogod találni kedvenc csapatodat.

A Lucky Block kaszinó használatát már egyetlen dollár befizetésével meg lehet kezdeni, vagyis egészen alacsony kockázat mellett teheted próbára szerencsédet, vagy köthetsz fogadásokat.

Látogass el a Lucky Block magyar nyelvű weboldalára, még ma!

Olvasd el ezt is: