Orbánnal foglalkozott a vezető angol bitcoin híroldal

Orbán Viktor magyar miniszterelnök politikájával és a vasárnapi évértékelőjével foglalkozott a piacvezetőnek számító angol nyelvű kriptohírportál, a CCN.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben. Kattints a bitcoin ATM-ek listájáért.

Tavaly áprilisi cikkünkben, itt a Bitcoin Bázison korábban már sorra vettük a nemzetközi kriptohíroldalakat. Akkor ezt írtuk a CCN-ről:

A CCN.com nemrégiben ráncfelvarráson esett át és a domainneve is megváltozott Cryptocoinsnews.com-ról. Egyike a nagyobb bitcoin- és kriptopénzblogoknak. 2013-ban látta meg a napvilágot, és ma már több mint 100 000 egyedi látogatót szolgál ki naponta hírekkel, riportokkal és más funkciókkal. A Hacked.com partneroldala, ami kereskedési tippeket, ICO ajánlatokat kínál a fizetős Olvasóinak.

A helyzet azóta annyiban változott, hogy a híroldal néhány hónappal ezelőtt újabb ráncfelvarráson esett át: egy nagyon egyszerű, letisztult dizájnt kapott, a hírei között pedig szemmel láthatóan egyre gyakrabban szerepelnek általános világgazdasági eseményekkel kapcsolatos beszámolók is.

Talán ennek is köszönhető, hogy a publikus internetes statisztikák alapján a korábbi vezető CoinDesk híroldalt novemberben megelőzte, azóta pedig stabilan tartja első helyét.

Orbán Vikor a CCN-en

Így történhetett meg a tegnapi eset, hogy a Reutersre, és sok más nemzetközi híroldalra hivatkozva a CCN főoldalán felbukkant Orbán Viktor, a 21. évértékelő beszédéről pedig egy áttekintő cikket írtak. A CCN újságírónője emellett az általános magyar politikai helyzetet is górcső alá vette.

Megemlíti benne, hogy a „vitatott személyiségű Orbán” egy sor pénzügyi kedvezményt jelentett be a magyar családok számára vasárnap, amely megerősíti azt a nyílt kormányzati törekvést, mely szerint Magyarországnak nincs szüksége bevándorlókra; az országnak magyar gyermekekre van szüksége.

Kiemeli a tüntetést, amely a bejelentést kísérte a budai várban. Kitér a magyar miniszterelnök azon kijelentésére is, mely szerint a várt globális növekedés lassulása ellenére az a célja, hogy Magyarországot 2 százalékponttal az EU-s átlag felett tartsa.

Az esetről részletesebben a CoinColors cikke számolt be a tegnapi nap folyamán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.