Pécs egy színvonalas szálláshelyén már Bitcoinnal is fizethetsz

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A májusi hideg és esős hétvégi időjárás nem igazán kedvezett a kirándulni vágyóknak. De a június beköszöntével megérkeztek az igazán meleg nyári napok is. Az iskolai év pár nap múlva véget ér, megkezdődik a vakáció, és talán a koronavírus miatt elrendelt lezárásokat is magunk mögött hagyhatjuk már. Így semmi sem szabhat gátat annak, hogy ismét hódoljunk szabadidős szenvedélyeinknek, kirándulásokat szervezzünk természetbe, vagy meglátogassunk egy szép várost belföldön vagy külföldön.

Ha valaki még nem szándékozik külföldre menni, akkor természetesen Magyarország is nyújt rengeteg csodás látnivalót. Hazánk egyik legszebb városa és Baranya megye központja Pécs városa. A város nagyon sok programot és érdekességet kínál. Elég csak megemlíteni a Zsolnay kulturális negyedet, tehetünk egy szép és pihentető sétát a Belvárosban, ahol megnézhetjük a Dómot, a Barbakán-kertet, és felkereshetjük a a Széchenyi téren álló Gázi Kászim pasa dzsámiját is. De természetesen nemcsak a város, hanem az egész régió nagyon sok élményt kínál.

Ha már e vidéken járunk, akkor nem szabad kihagyni a siklósi várat, ahol a híres Tenkes kapitánya küzdött a labancokkal. Estére pedig szinte kötelező program Villány, ahol jobbnál jobb borokkal csillapíthatjuk szomjunkat. Ha pedig a nyári melegben egy jó fürdésre vágyunk, akkor ajánlott a harkányi gyógyvizű strand vagy az Orfűi-tó Pécstől nem messze.

Van már szálláshely Pécsett, ahol kriptókkal is tudunk fizetni

Pécs azonban még egy újdonságot kínál, ami kiemelten kedvező a kriptohívőknek. Megnyitotta kapuit ugyanis az Abraham Vintage Apartmanház, ahol már kriptovalutákkal is lehet fizetni. A vendégház tulajdonosai osztották meg velünk, hogy hogyan csöppentek bele a kriptoszektorba, és mondják el, mit kínálnak a vendégeiknek.

2017 elején kezdtük meg működésünket, mint vendég és apartmanház a pécsi belváros szívében. Szállásunk a vintage lakberendezési stílus jegyében került kialakításra. A berendezés nagy részét régi, kézzel készült ónémet és régi magyar polgári bútorok és kiegészítők alkotják, melyek mind egyedileg és saját kezűleg lettek restaurálva, antikolva. 3 vendégszobával és 4 apartman helyiséggel rendelkezünk, minden egységünk klimatizált, lapos televízióval, mini könyvtárral, ingyenes Wi-fi elérhetőséggel rendelkezik. Svédasztalos reggelit, ingyenes parkolást, és elektromos rollerbérlési lehetőséget is biztosítunk vendégeink részére.

És hogy miért döntöttek kriptók elfogadása mellett:

Több tényező is közrejátszott abban, hogy végül a kriptovaluta integráció mellett döntöttünk. Mára a kriptovaluták egyre ismertebbé és népszerűbbé válnak hazánkban is, viszont városunkban, Pécsett, az elfogadó helyek száma közel sem kielégítő. Elsődleges célunk egy új vendégkör megcélzása volt azzal, hogy igényes és minőségi szolgáltatásra tudják váltani kriptovalutáikat.

Nem elhanyagolható szempont volt továbbá, hogy lehetőséget biztosít az egyes határokon átnyúló lassú, valamint a tranzakciós, illetve átváltási díjak miatt drága banki tranzakciók kiváltására. Míg egyes országokból érkező utalások napokat vesznek igénybe és magas levonásokkal járnak, addig egy peer-to-peer fizetési rendszer lehetővé teszi a felek számára a közvetlen fizetést, harmadik, közvetítő fél nélkül, akár percek alatt, és ehhez csak egy kriptovaluta tárca szükséges.

Végül pedig a legfontosabb, hogy a befizetésre kerülő kriptovalutákat nem kívánjuk azonnal FIAT -ra váltani. Mivel egy decentralizált fizetőeszközről van szó, hiszünk és bízunk benne, hogy megtakarításaink így hosszútávon értékállóbbak és politikai kockázatoknak kevésbé vannak kitéve.

Pécs

Mivel lehet fizetni?

A szálláshely tényleg Pécs egyik legszebb részén található, nem messze a belváros szívétől. Jelenleg három kriptovalutálva lehet náluk fizetni, elfogadják a bitcoint, az ethert és a litecoint.

Ajánljuk tehát mindenki figyelmébe egy szép hosszabb hétvégi kirándulásra Pécset és környékét. Most pedig már arra is van lehetőség, hogy egy olyan színvonalas helyen szálljunk meg, ahol már kriptókkal is tudunk fizetni.

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.