A MEMAG 3 millió dollárt gyűjtött – hamarosan vége az 5. előértékesítési szakasznak

A Meta Masters Guild (röviden MMG) előértékesítése alig egy hónapja vette kezdetét, ennek ellenére viszont a natív, ERC-20 MEMAG érmék eladásából származó bevétel meghaladta a 3 millió dollárt.

Jelenleg az 5. előértékesítési szakaszban, a MEMAG érméket 0.019 USDT (Tether)-ért lehet megvásárolni, azonban néhány napon belül már csak 0.021USDT-ért lesz elérhető a token.

A Meta Masters Guild forradalmasítja a play-to-earn játékszektort

A kriptoszektornak az egyik húzóágazatát képezik a play-to-earn (P2E) kriptojátékok.

Ezek olyan projektek, amivel a felhasználók szórakozás mellett, játékkal tudnak profithoz jutni. Érthető módon ezek a projektek rendkívül népszerűek, a felhasználók mégis a legtöbb esetben hamar faképnél hagyják a fejlesztőket.

Ez elsősorban azért fordul elő, mert a P2E-projektek túlnyomó része monoton és ismétlődő munkára kényszeríti a felhasználókat, amivel sokszor szinte semmi profitot nem lehet elérni. Ebből kifolyólag pedig a játékélmény sem a legjobb.

Ezen a gyakorlaton kíván változtatni az MMG.

memag magyar utemterv

A csapat által megálmodott ökoszisztéma legfontosabb részét, az úgynevezett play-AND-earn filozófia képezi. Az elképzelés célja, hogy az elérhető játékok magukkal ragadják a felhasználókat, és izgalmas játékélményt biztosítsanak mindenki számára, emellett pedig lehetőséget kínáljanak a profitszerzésre.

Ennek érdekében az MMG fejlesztői semmit nem bíztak a véletlenre, és a legjobb játékfejlesztő cégekkel kötöttek megállapodást annak érdekében, hogy kizárólag a legjobb játékok kerüljenek be a kínálatba.

Mivel a Meta Masters Guild nem egy játékot hoz létre, hanem egy „céhet”, vagyis egy olyan platformot, amin külső fejlesztőcsapatok a játékai lesznek elérhetők.

Ennek a rendszernek köszönhetően a felhasználók több játék közül is választhatnak majd, amikkel szórakozás mellett tudnak profitot szerezni.

Az előértékesítés sikere nem véletlen!

Az MMG fejlesztői az előértékesítés során kevesebb mint 5 millió dollárt kívánnak összegyűjteni. Az alacsony összeg arra utal, hogy a csapat már rendelkezik a megfelelő mennyiségű tőkével ahhoz, hogy sikerre tudják vinni a vállalkozást.

Vagyis minden jel szerint, függetlenül az előértékesítés kimenetelétől, a projektet siker fogja koronázni. Ennek megfelelően a befektetők is nagyobb bizalommal vásárolnak a MEMAG érmékből.

Ez viszont nem minden. Minden játék, ami elérhető lesz a platformon, elsősorban mobileszközökre lesz optimalizálva.

Az ökoszisztémában nem kizárólag a blokklánc-technológiát használó MEMAG tokenek fognak szerepet kapni, mint digitális fizetőeszközök. A játékok során nyereményként kerülnek majd kiosztásra a GEMS pontok.

memag jatekok

Mivel a GEMS nem használ blokklánc-technológiát, ezért a játékok is elérhetők lesznek az iOS és Android app store-okban. Bár böngészőből is lehet majd játszani, a csapat elsődleges célja betörni a mobiljátékok piacára.

Ez a piac pedig hatalmas. 2022-ben a videojátékok piacának bevételének 60 %-a a mobiljátékokból származott. Ráadásul a trend egyes előrejelzések szerint csak növekedni fog.

A Straits Research által készített kutatásból kiderül, hogy várhatóan, éves szinte 12.3%-ot fog növekedni a szektort (CAGR), és 2030-ra a szektor teljes méretének piaci kapitalizációja el fogja érni a 338 milliárd dollárt. Ebben a környezetben pedig az MMG egészen biztosan jelentős sikerekre számíthat.

Nem csupán azért, mert mindennel rendelkezik, ami a P2E-szektor meghódításához szükséges, hanem azért is, mert minden játékot ingyen is lehet majd játszani!

A platformon elérhető játékok mindegyike két verzióban lesz elérhető. Azok számára, akik rendelkeznek kriptotárcával illetve MEMAG érmékkel, lehetőséget kapnak majd arra, hogy a játékokkal profithoz juthassanak.

Azok pedig, akik a blokklánc-technológiával szkeptikusak, ezek nélkül is kipróbálhatják a játékokat. A játékélményben semmi különbség nem lesz, csupán a profitszerzéssel kapcsolatban lesz eltérés a két verzió között.

Ezzel a lépéssel a fejlesztők valószínűleg sikeresen fognak tudni megszólítani számos olyan réteget, akiket korábban, más P2E-projekteknek nem sikerült.

Amennyiben sikerrel járnak, abban az esetben valószínűleg az MMG az elkövetkezendő évek egyik legnagyobb sikerprojektjévé válhat.

Hamarosan érkeznek az első játékok

Az MMG csapata úgy tervezi, hogy kezdetben három, teljesen különböző játék kerül majd fel a platformra.

Ezeknek mindegyikében lehetőség lesz más játékosokkal szemben is összemérni tudásunkat (PvP), illetve akár egyedül is részt tudunk majd venni a különböző versenyeken és kalandokon.

Emellett minden játékban más és más módon lehet majd jutalmakhoz jutni, amik nem kizárólag MEMAG érmék lehetnek, hanem értékes NFT-k is.

memag nft jatekok

Ez viszont nem minden. A legtöbb játékban rendszeres jelleggel kerülnek majd megrendezésre e-sport bajnokságok is. Ezáltal pedig a legjobbak jelentős hírnévre, és természetesen jelentős mennyiségű MEMAG érmére tudnak majd szert tenni.

Meta Kart Racers – Nem csak a versenyzés szerelmeseinek

Minden jel szerint a legelső játék, ami elérhető lesz az MMG platformján keresztül, az a Meta Kart Racers lesz.

Ebben a játékban a felhasználók a többjátékos módban más, valódi játékosokkal versenyezhetnek a világ bármely részéről, és a legjobbak pedig MEMAG érmékben fognak részesülni.

Emellett a játékban elérhető lesz egy Solo játékmód, ami végigkíséri a felhasználókat a Meta Kart Racers világán, részletesen bemutatja az összes versenyzőt, továbbá akik teljesíti a kalandokat, a későbbi versenyek során is használható, NFT-versenyzőt kapnak jutalmul.

A MEMAG érmék tulajdonosainak lehetősége lesz a platform piacterén keresztül különböző pilótákat és versenyautókat vásárolni, amivel a nyerési esélyeket is jelentősen meg lehet majd növelni.

Mivel a versenyautós játékok a mobiljátékok között hatalmas népszerűségnek örvendenek, ezért a megjelenést követően egészen biztosak lehetünk benne, hogy mindig lesz kivel összemérni tudásunkat.

Raid NFT – Fantasy a javából

A Raid NFT egy körökre osztott, fantasy világban játszódó kalandjáték lesz.

A játék során különböző tulajdonságokkal rendelkező hősök közül fogunk tudni választani, akik segítségével, a megnyert csatákat követően MEMAG-hoz lehet majd hozzájutni.

A Meta Kart Racers-hez hasonlóan a Raid NFT is rendelkezni fog solo, illetve többjátékos játékmóddal, így akik nem szeretnének másokkal párbajozni, azok is jól fogják tudni magukat érezni a játékban.

Ahogy a neve is mutatja, a Raid NFT-ben a legjobbak nem csupán MEMAG érmékhez tudnak majd hozzájutni, hanem NFT-kártyákhoz is, amiket később fel tudnak majd használni a játékosok a csaták során, vagy akár el is adhatják őket más platformokon.

Meta Masters World – Az ökoszisztéma szíve

A Meta Masters World azok számára lesz jó választás, akik szeretik a kreatív kalandokat és új tájakat felfedezni.

A Meta Masters World többek között azt a célt fogja szolgálni, hogy a felhasználók számára lehetővé tegye, hogy barátságos körülmények között megismerhessék egymást, és akár közösen induljanak különböző kalandokra, vagy hozzanak létre új épületeket és tárgyakat.

Nem érdemes kihagyni

Ha nem szeretnél lemaradni, nem érdemes késlekedni, mert az érmék nagyon gyorsan fogynak.

Ha te is szeretnél részesévé válni az MMG közösségének, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, és vásárolj a MEMAG tokenekből, amíg nem késő!

Olvasd el ezt is: