A CCHG token előértékesítésének első szakasza hamarosan lezárul

Kétség sem férhet hozzá, hogy a kriptoszektorban azoknak a projekteknek van a legnagyobb esélye a sikerre, amik képesek új, a való világban is használó felhasználási módot találni a blokklánc-technológiának.

Ennek tükrében egy kicsit sem meglepő, hogy a C+Charge natív BEP-20 tokenje, a CCHG ennyire népszerű: a gyűjtés nemrég indult csak, ennek ellenére az első előértékesítési szakasz hamarosan lezárul.

Ahogy az a legjobb projekteknél lenni szokott, a különböző szakaszokban a CCHG ára lépcsőzetesen fog emelkedni. Míg az első szakasz során egy CCHG mindössze 0.013 dollárba kerül, addig az utolsó, 8. szakaszban az érmét már csak jóval magasabb áron, 0.0235 dollárért lehet megvásárolni.

Emellett érdemes megemlíteni, hogy minden előértékesítési szakasz időlimithez van kötve. Az első szakasz február 8-án zárul, míg az utolsó szakasznak március 29-én lesz vége. Ezt követően a CCHG érmék forgalomba fognak kerülni, és minden jel szerint az értékük jelentősen fog növekedni.

Ezzel kapcsolatban több szakértőnek is megegyezik a véleménye, hogy a CCHG ára akár az utolsó szakasz árának tízszeresét is elérheti.

A C+Charge zöld-forradalmat indít az elektromos járművek között

Minden jel szerint a XXI. század legnagyobb problémáját a globális felmelegedés fogja okozni.

Annak érdekében, hogy lassítani lehessen a felmelegedés folyamatát, gyártók és vásárlók számára egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az elektromos járművek (EV). A Tesla mellett mára a legtöbb ismert autógyártó célul tűzte ki, hogy az elkövetkezendő években teljesen át fog állni az EV-k gyártására.

2030-ra várhatóan minden 3. eladott jármű elektromos lesz, derül ki az evadoption által készített tanulmányból. Ez a trend viszont számos, logisztikai kihívást hordoz magában.

cchg tokenek elso szakasz hamarosan lezarul

Jelenleg ugyanis az EV-töltőállomások száma messze elmarad a piaci igényektől. A nagyvárosokban ugyan lehet találni állomásokat, azonban összességében eltörpül a számuk a hagyományos benzinkutak számával szemben.

Ebben a piaci környezetben a C+Charge által nyújtott szolgáltatás jelentősége hatalmas. Ráadásul akik csatlakoznak a projekthez, azok nem csupán egy zöld ügy mellett tehetik le a voksukat, hanem még karbonkrediteket is tudnak gyűjteni.

A CCHG demokratizálja a karbonkreditek világát

Dióhéjban, amikor karbonkreditekről beszélünk, akkor gyakorlatilag egy adóról van szó. Ez a legtöbb esetben egy környezetszennyező, illetve egy zöld területen működő vállalkozás között megy végbe.

A környezetszennyező cégre a kormány kiszabja, hogy az ökológiai lábnyoma miatt, bizonyos mennyiségű karbonkreditet kell vásárolnia. Ezt olyan cégektől tudja megvenni, mint amilyen például a Tesla. Kizárólag 2022-en a Teslának karbonkreditek eladásából 1.78 milliárd dollár bevétele származott.

Ebből a bevételből viszont azok, akiknek a Tesla valóban köszönheti a sikereit, semmit nem látnak. Ezen változtatna a C+Charge.

Azok a felhasználók, akik a C+Charge szolgáltatását veszik igénybe, a vásárlásaik során Goddess Nature Tokent (GDT) kapnak jutalmul, a Flowcarbon jóvoltából.

Mit tud a C+Charge?

A C+Charge egy blokklánc-technológiát használó fizetési rendszer lesz, aminek hamarosan a valódi töltőállomásai is meg fognak jelenni.

Azokon az EV-töltőállomásokon, amikkel a C+Charge fejlesztői megállapodtak, lehetőség lesz CCHG érmékkel is fizetni. Akik így tesznek, azok a C+Charge mobilalkalmazásával pillanatok alatt végre tudják majd hajtani a tranzakciókat úgy, hogy semmilyen bank- vagy hitelkártyát nem szükséges használniuk.

Ennek a rendszernek hála a EV-töltőállomásokon nem lesz szükség kártyaolvasó terminálok telepítésére. Vagyis a töltőállomás fenntartójának jelentősen alacsonyabb költségei lesznek, aminek köszönhetően egyre több EV-töltőállomást fognak telepíteni.

Ez viszont még nem minden. Jelenleg a világon, az International Energy Association (IEA) jelentése szerint nagyjából 1.8 millió EV-töltőállomás érhető el. Ez azonban jelentősen elmarad a forgalomban lévő elektromos járművek számától.

Éppen ezért a C+Charge fejlesztői úgy döntöttek, hogy nem csupán karbonkrediteket, és egy megbízható fizetési rendszert biztosítanak a befektetőknek.

A csapat úgy tervezi, hogy az elkövetkezendő években egyre több C+Charge EV-töltőállomást is telepíteni fognak, ráadásul nem is akárhol.

Mivel a legtöbb EV-nek a maximális hatótávolságra 3-400 km, ezért sokan nem szívesen vágnak bele elektromos autóval egy hosszabb útnak. Ebben szerepet játszik az a tény is, hogy a nagyvárosokon kívül, nagyon ritkák az EV-töltőállomások.

Ezért a fejlesztők tárgyalásokat folytatnak a legnagyobb napelemgyártó-vállalatokkal annak érdekében, hogy közös erővel a C+Charge töltőállomásaihoz az energiát napelemparkok biztosíták.

Ez a rendszer lehetővé fogja tenni, hogy akár a sivatag közepén is lehetőség legyen tölteni az elektromos járművünket.

Az ökoszisztéma szíve: a C+Charge alkalmazás

A C+Charge használatának a legfontosabb részét az iOS és Android készülékeken egyaránt elérhető mobilalkalmazás fogja alkotni.

Az alkalmazáson belül azonnal láthatóvá válik, hogy mennyi CCHG érmével rendelkezünk és hogy mennyi karbonkreditet gyűjtöttünk idáig. Utóbbit el is adhatjuk majd, így akár extra profitra is szert tudunk tenni.

Az alkalmazásban emellett számos olyan funkció lesz elérhető, amivel jelentős mennyiségű fejfájástól tudjuk magunkat megkímélni.

Számos EV-tulajdonos számolt be róla, hogy a töltőállomás igénybevétele nem ritkán jelentős kihívás. Mivel több, különböző szolgáltató is elérhető, ezért nem lehet előre tudni a töltés árát, sokszor nem is működik az állomás, de az sem ritka, hogy órákat kell várni a töltésre.

Ezeket a problémákat kivétel nélkül képes lesz megoldani a C+Charge.

Az alkalmazáson belül könnyen meg fogjuk tudni nézni, merre található a legközelebbi töltőállomás, mekkora a várakozási idő, mennyibe fog kerülni a töltés és hogy mennyi karbonkreditet tudunk majd gyűjteni.

Emellett pedig a töltőállomás üzemeltetője is képes lesz az alkalmazás segítségével ellenőrizni az EV-töltőállomást, így egy esetleges meghibásodásról az üzemeltető azonnal tud majd tájékozódni.

Aki most csatlakozik, duplán nyerhet!

A C+Charge előértékesítése során eddig több mint 760 000 dollár értékben sikerült eladni a CCHG érmékből, amivel az első előértékesítési szakasz el is éri hamarosan a célját.

Ezt követően a tokenek ára folyamatosan emelkedni fog, így akik még pont elcsípik a mostani szakaszt, azok hatalmas profitra tudnak majd szert tenni.

A csatlakozás mellett viszont más érv is szól. A befektetők most 50 000 dollár értékben nyerhetnek CCHG érméket. Ehhez nem kell mást tenni, csak vásárolni az érmékből, és már csatlakoztunk is az esélyesek táborához.

Az esélyek nagyban növelhetők amennyiben olyan egyszerű feladatokat végrehajtunk, mint a projekt Twitter oldalának követése, vagy a Discord közösség meglátogatása.

Ha meggyőzött a C+Charge és vásárolni szeretnél az érmékből, egyszerű dolgod van.

Nincs másra szükséged, mint egy MetaMask vagy Trust Wallet kriptotárcára. Amennyiben ezzel rendelkezel, csak látogass el az oldalra, majd csatlakoztasd a tárcádat a platformhoz. Ezt követően BNB, USDT (Tether) vagy bankkártya segítségével tudsz vásárolni CCHG-t.

Add meg, hogy mennyi tokent szeretnél venni, ellenőrizd az adataidat, és már meg is vagy.

Ha nem szeretnél lemaradni az év egyik legjobb zöld projektjéről, vásárolj még ma CCHG-t a C+Charge magyar nyelvű honlapján keresztül!

További hírek: