Pitch Investors Live bejelentette a PITCH token értékesítést

Florida city, FL / 2018. február 15. – A 2UP Technology Inc. bejelentette a PITCH token létrehozását, amely a Pitch Investors Live platform fizetőeszközeként fog funkcionálni. A 2UP Technology Inc. fejleszti a “Pitch Investors Live” alkalmazást és jelenleg a “PITCH” ERC-20 token létrehozásán fáradozik. A PITCH token lesz az elsődleges fizetőeszköz a Pitch Investors Live platformon. A token értékesítés február 28-án indul, de az előértékesítés már gőzerővel zajlik.

PITCH Investors Live

A többi token kibocsátással szemben a 2UP Technology Inc. egy kereskedelmi forgalomban kapható termékkel rendelkezik amit már évek óta fejlesztünk”, nyilatkozta Matthew Lally alapító és ügyvezető. “Összeállt a core fejlesztői csapatunk, akikkel közösen egy kiváló terméket hoztunk létre a befektetett kezdeti összegből és izgatottan várjuk a PITCH token fogadtatását.

A PITCH Investors Live platform már letöthető Apple iOS telefonokra, illetve tervben van az asztali és az Android változat is. A platform segítségével a startupok egy rövid összegzést publikálhatnak a termékükről és/vagy szolgáltatásukról amit akkreditált befektetők/szakértők – és természetesen a felhasználók – könnyen átlátható formában tudnak kiértékelni és kiválasztani a számukra tetsző befektetési megoldást. “Következő lépésként az akkreditált befektető/potenciális token vásárló meghívhatja a startuppert egy élő pitch előadásra a platformon keresztül. Az élő adást az alkalmazás többi felhasználója is nyomon követheti, de akár még be is fektethetnek a fejlesztőcsapat/startup által kibocsátott tokenbe” magyarázta Lally a platformjuk működését.

A Pitch Investors Live egy “PITCH” névre keresztelt ERC-20 tokent bocsát ki korlátozott számban és dátumok között ethereum alapú token értékesítési módszerrel. A PITCH token mint elsődleges fizetési eszköz funkcionál a platform hálózatán és egyben gazdasági ösztönzők olyan akkreditált befektetőknek és pénzügyi szakembereknek, akik idejüket nem sajnálva kutatnak reményt keltő startupok pitch előadásai között. “Nem edu-szórakozást kínálunk az ICO szektornak, amely egyébként nagyon rászorul az edukációra, hanem forradalmasítani kívánjuk az innovatív startup projektek elbírálását és finanszírozását.”, magyarázta el Jonathan Foltz társalapító. “Az a célunk, hogy egy olyan globális platformot hozzunk létre a startupoknak, ahol élőben tudnak pitch előadást tartani a befektetőknek”.

 

A token értékesítés további részletei, valamint a PITCH fehér könyvének teljes verziója megtekinthető a weboldalon.

PITCH token kibocsátás

Elsődleges tokenszám: 1 618 000 000 PITCH

Token értékesítés: teljes kínálat 20% -a.

###

Cégnév: 2UP Technology Inc.

Cég honlapja:  tokens.pitch.ventures

CRYPTO.COM💳 – Használd a linkünket regisztráláskor és 50💲 jóváírásban részesülsz.

Elérhetőség: Matt Lally vagy Jonathan Foltz

E-mail: info@pitch.ventures

Sajtókapcsolat: Alice Hlidkova

Email: alice@pitch.ventures

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.