Pókerezel? Most megmentheted a világot!

  • 12
  •  
  •  
  •  

Ülj egy asztalhoz Charlie Shremmel és Tone Vaysel Crypto vs Covid jótékonysági pókerversenyén.

Jótékonysági pókerverseny kerül megrendezésre Crypto vs Covid néven, ahol a nyeremény felét a koronavírus elleni harcra ajánlották fel.

Április 9-én, csütörtök este keleti idő (ET) szerint 8 órakor (éjfél után 2-kor) kerül megrendezésre az online póker bajnokság, ahol számos kriptós személyiség is részt vesz. A játékosok között szerepel többek közt a litecoin alapító Charlie Lee, a kripto kommentátor Tone Vays, Dan Hedl a Krakentől és Charlie Shrem is.

Összesen 2000 játékos ülhet majd asztalhoz csütörtök éjjel 3000 kezdő chippel. Az utolsó körben 9 játékos kaphatja meg a nyereményt elosztva, a befolyt összeg másik fele pedig különböző alapítványokhoz kerül, akik a koronavírus ellen harcolnak világszerte.

A részvételhez 100 dolláros jegyet lehet vásárolni, most azonban 5 szerencsés ingyen az asztalhoz ülhet a 99Bitcoins játékában. Az öt játékost a videó alatt kommentelők közül sorsolják majd ki, akik a részvételi díj befizetése nélkül is odaülhetnek majd a virtuális póker asztalhoz.

Egyre nagyobb és szélesebb körű összefogás jelenik meg a COVID-19 vírus elleni harcban, melyből természetesen kriptoközösség sem maradhat ki. A Folding@Home kezdeményezésről épp a múlt héten írtunk, amely révén például számítási kapacitást nyújtanak a bányászok a gépeikkel a fehérjeszintetizáláshoz szükséges kalkulációk elvégzéséhez.

A magyar kriptoszektor képviselői összefogtak a koronavírus elleni küzdelem jegyében. A CoinCash, MrCoin és Inlock  közreműködésével már több mint 5 millió forint adományt gyűjtött a magyar kriptoközösség az egészségügyi dolgozók számára.

>>>Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!


  • 12
  •  
  •  
  •  
Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.