“Proof of Assets” tárcát tett elérhetővé a Binance a DOGE, XRP számára

CZ végre lehetővé tette a Binance felhasználók számára, hogy a BSC-n a Dogecoin, az XRP és más érmék Proof of Assets tárcáját lássák.

A @mishaboar nevű Twitter felhasználó osztotta meg a hírt, hogy végre megjelent a Binance-on a DOGE-BSC kínálatát támogató DOGE-vel ellátott proof of assets tárca, ahogy azt a tőzsde vezetője, Changpeng Zhao még május 16-án megígérte.

Doge_BNB_Proof_of_assets

Mostantól a Dogecoin közösség láthatja, hogy a DOGE fedezete a BNB Chain-en (korábbi nevén BSC – Binance Smart Chain) valóban teljes mértékben rendelkezésre áll a mémtoken mögött. A Binance Smart Chain-en több mint 500 ezer cím rendelkezik csomagolt DOGE-val.

BNB Assets
A tárca 1 400 000 000 Dogecoin-t tartalmaz, amely a BSC-n lévő csomagolt DOGE-t támogatja. Ettől eltekintve az összes többi becsomagolt tokenhez – Bitcoin, Ethereum, XRP stb. – is hozzáadtak proof of assets tárcákat.

DOGE a legjobb okosszerződések között

A WhaleStats platform arról számolt be, hogy a DOGE-BSC most a BNB blokklánc (BSC) 10 leggyakrabban használt okosszerződései között van. A listán a Dogecoin mellett a BabyDoge és más altcoinok is szerepelnek.
Összességében a top 100 BSC bálna tárcája most 16 863 114 dollárnyi DOGE-t tart, ami a portfóliójuk 1,19%-át teszi ki. Emellett a BSC-n csomagolt legnépszerűbb mémérmék is szerepelnek a kisbefektetők által tartott top 10-es listán. Átlagosan 1.952.203 DOGE-t tartanak a befektetők.

Áprilisban számoltunk be arról is, hogy a A Dogecoin Alapítvány azon is dolgozik, hogy a Starlink műholdas hálózat bevonásával offline tudjanak Doge tranzakciókat elfogadni. A Dogecoin Alapítványnál dolgozó két kulcsfontosságú fejlesztő számolt be arról, hogy a Starlink műholdas hálózathoz integrált RadioDoge technológiát használnák internet használata nélküli a DOGE tranzakciók küldésére. A csapat elismerte, hogy még hosszú út áll előttük a fejlesztésben, de a jövőbeli működéshez már lefektették az alapokat. A mostani állapot szerint már képesek voltak a RadioDoge és a Dogecoin teszthálózatot összekapcsolni a Starlink technológiáján keresztül. Michi Lumin, Dogecoin fejlesztő osztotta meg még április 14-én, hogy sikerült nekik 4.2069 DOGE-ot 100 mérföldnyire küldeni. Ehhez csupán a libdogecoin-t és rádiót használtak, illetve a Starlink segítségével továbbították az adást a mainnet felé.