PUBG-játékosok kriptopénzt kereshetnek játék közben

A Refereum nevű amerikai tokenjutalom- és marketingcég partnerséget kötött a dél-koreai PUBG online játék fejlesztőjével, hogy token és játékon belüli jutalmakkal ösztönözze játékosait.

PUBG-játékosok tömege részesülhet tokenjutalomban

A Refereum Medium csatornáján megosztott közlemény szerint az együttműködés közel 8 millió PUBG-játékos számára teszi elérhetővé az RFR tokent, ami a Refereum natív tokenje. A funkció elsőként a legnépszerűbb játékán válik elérhetővé, a Playerunknown’s Battlegrounds-on, amit több mint 8 millió Xboxos játékossal rendelkezik.

A jutalomprogram keretében a játékosok tokeneket kereshetnek különböző játékon belüli akciók teljesítéséért illetve marketing feladatok teljesítéséért.

“A játékosok olyan sok marketinget hajtanak végre a játék során a streaming szolgáltatásokon és közösségi médiaoldalakon keresztül és mégis alig vannak normálisan kompenzálva érte,” írta Dylan Jones, Refereum CEO a közleményben.

Az első ilyen RFR jutalmazási kampány augusztus 20-áig fog futni. A RFR token árfolyama nem reagált hírre és nem tudott szembemenni a mai napon a piacokra jellemző általános eladási trenddel.

A blokklánc játékok közben egyre komolyabb tényezővé válnak az online játékok piacán. Nem telt el egy hónap sem, hogy a Reddit társalapító Alexis Ohanian bejelentette, hogy 3.75 millió dollárral támogat egy blokklánc alapú játékfejlesztő stúdiót.

Közben gőzerővel készül a Hearthstone blokkláncosított versenytársa a Gods Unchained is, amit az Ethereum blokkláncán fejlesztenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük