Nő a SHIB és a SOL értéke, de a PUSHD lehet a nyerő

A kriptovaluta piac 2024 márciusában három valutáról szólt: a Solana (SOL) és az Ethereum (ETH) stabilan növekedett, a Shiba Inu (SHIB) pedig hatalmas emelkedésnek volt tanúja. Aztán van egy újonc, a Pushd (PUSHD), amely csendben, magas profitot ígérve lopja be magát a befektetők tárcájába. Mivel a Pushd (PUSHD) előértékesítése már a 6. szakaszban van, több ETH és SOL tulajdonos is befektet.

A Shiba Inu (SHIB) emelkedése márciusban

A Shiba Inu (SHIB), az önjelölt “Dogecoin gyilkos”, az elmúlt héten 200%-os emelkedést produkált. Az elemzők ezt több tényező kombinációjának tulajdonítják: az újabb altcoin szezonnak, a SHIB hatalmas online közösségének, valamint a hálózati problémák megoldására szolgáló, layer-2 skálázási megoldás közelmúltbeli bejelentésének.

A Shiba Inu (SHIB) és annak hosszú távú fenntarthatósága azonban továbbra sem biztos a spekulatív jellege és a mögöttes hasznosság hiánya miatt. Emiatt több Shiba Inu (SHIB) befektető a figyelmét inkább a Pushd (PUSHD) kriptopénz projektnek szenteli, amely átfogó megoldást szeretne nyújtani ezekre a problémákra.

A Solana (SOL) a fellendülés útjára lépett

A Solana (SOL) 7 nap alatt 11%-ot emelkedett. Március 31-én 196 dolláron állt értéke, a napi kereskedési volumen pedig meghaladta a 2,4 milliárd dollárt. Ezzel a Solana szilárdan az 5. helyen áll a piaci kapitalizáció alapján, több mint 77 milliárd dolláros összértékkel büszkélkedve.

A legfrissebb adatok szerint a Solana kereskedési volumene tehát kifejezetten magas, de árfolyama továbbra is volatilis. A befektetők éppen ezért a Pushd (PUSHD) előértékesítése felé fordul, amely az első decentralizált online piacteret ígérő projekt.

A Pushd (PUSHD) előértékesítése a 6. szakaszba lépett

A hagyományos online vásárlási platformok, mint az eBay és az Amazon, magas díjakkal terhelik az eladókat, ami a fogyasztók számára megnövekedett árakhoz vezet. Emellett a felhasználók gyakran találkoznak bonyolult ellenőrzési folyamatokkal és késedelmes fizetésekkel, különösen az olyan szolgáltatások esetében, mint a PayPal.

Mivel a globális e-kereskedelmi iparág gyorsan növekszik, és várhatóan 2024-re meghaladja a 6 billió dolláros piaci értéket, a Pushd (PUSHD) vonzó befektetési lehetőségként jelenik meg. A Pushd (PUSHD) jelenleg 0,135 dollárért érhető el, megvásárlásával a felhasználók KYC-ellenőrzés nélküli, decentralizált piactérhez juthatnak, alacsonyabb díjakkal, valamint azonnali be- és kifizetésekkel.

Mivel az e-kereskedelmi szektor figyelemre méltó növekedést tapasztal, a Pushd (PUSHD) célja, hogy zökkenőmentes és átlátható online vásárlási élményt kínáljon a felhasználóknak. Az iparági szakértők kiemelik a Pushd (PUSHD) előértékesítésének potenciálját. A kriptopénz és az e-kereskedelem kombinálása ígéretes lehet a feltörekvő trendek előnyeit kihasználni kívánó befektetők számára.

Tudj meg többet a Pushd (PUSHD) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***