A felezés után előtérbe kerül a Pushd előértékesítése, melyet a Litecoin- és Solana-közösség is támogat

A kriptovaluta piac évről évre egyre népszerűbb, ez pedig kétségtelenül a magas hozamoknak köszönhető. Az innovatív szektor képes akár rekordidő alatt 10-50-szeres megtérülést produkálni. A Pushd egyike azon projekteknek, mely az elemzők szerint képes lehet a következő bikapiacon akár 50-szeres növekedés elérésére is, cikkünk pedig további két említésre méltó projektet mutat be az e-kereskedelem innovatív szereplője mellett, ezek a Litecoin és a Solana.

Több, mint 5%-ot emelkedett a Litecoin

A kriptovaluták mozgását általában a piac szabja, ezt túlteljesíteni kevesen tudják. A Litecoin a múlt héten 5,41%-kal emelkedett, mellyel elérte a 86 dolláros szintet. Ez az ugrás rendkívül fontos volt kiváltképp, hogy a 78-80 dolláros támasz kulcsfontosságúnak bizonyulhat. Az LTC LTC Price LTC Price árfolyama jelenleg 10 napos mozgóátlaga körül található.

Sok Litecoin-befektető azonban a projekt gyenge teljesítménye miatt átpártolt más projektekbe, ilyen például a Pushd, mely csábítóan alacsony árral várja az érdeklődőket.

Solana elérte a 20 napos mozgóátlagát

A 20 napos mozgóátlag elérése emelkedő trendre enged következtetni a SOL SOL Price SOL Price esetében, mely először a 125 dolláros, majd a 150 dolláros támogatást is sikeresen vette, ezzel árfolyama visszatért a 20 napos egyszerű mozgóátlag fölé.

A CoinMarketCap pozitív kilátásokkal várja a SOL további mozgását, mivel a Solana ökoszisztéma rendkívül vonzó az újonnan induló projektek számára. 2023 legnagyobb növekedését bemutató magas kapitalizációs projektje az adatszolgáltató portál szerint 2024-ben is könnyedén lehet az év kriptovalutája.

A Pushd forradalmasítja az e-kereskedelmet a blokkláncokon

A Pushd egy új online piactér, mely blokklánc technológián alapszik. Az Amazon-hoz vagy eBay-hez hasonló, ugyanakkor decentralizált platform nem egy központi szervezet, hanem a közösség irányításával terjeszkedik, ezzel pedig biztonságosabb és átláthatóbb, mint versenytársai. Az online vásárlási ágazat dinamikus növekedése várhatóan 2024 végére eléri a 4000 milliárd dollár, melyből a Pushd is akar egy szeletet.

A Pushd használatához elég regisztrálni és egy profilt létrehozni. Eladóként listázhatod termékeid, vásárlóként érdeklődhetsz másik termékei iránt. A Pushd tokenek segítségével történő vásárlás biztonságos és pillanatok alatt végbemegy.

A megbízhatóságot az is alátámasztja, hogy az audit után 700 napra zárolásra kerülnek a tokenek, a piaci díjak pedig sokkalta alacsonyabbak lesznek, mint a hagyományos piacokon. A projekt célja egy egyszerű és felhasználóbarát platform létrehozása, mely összeköti az eladókat és vevőket legjobb igényeik szerint.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***