A Raffle Coin-t (RAFF) már a BTC és ETH tulajdonosok is észrevették

A 2024-es bikapiac kezdete előtt azt jósolták az elemzők, hogy a kriptopiac két legnagyobb képviselője még idén új történelmi csúcsot fog felállítani. Három hónap elteltével a Bitcoinnak BTC Price BTC Price ez sikerült, és március közepére 70 000 dollár fölé kerekednie. A szakma arra számít, hogy az Ethereum ETH Price ETH Price is megdönti 2021-es csúcsát, a 4900 dollárt hamarosan.

Míg az Ethereum (ETH) tulajdonosai minden idők új csúcsára számítanak, addig is diverzifikálják befektetésüket, és többek között a Raffle Coin-ba (RAFF) fektetnek, mivel 100-szoros hozammal kecsegtethet. Vajon a Raffle Coin (RAFF) által kínált nyeremények felgyorsítják a blue chip kriptovaluták rekorddöntési kísérletét? Az idő majd megmondja.

Az Ethereum (ETH) tulajdonosai új ATH-ra vágynak

Amint az előre jeleztük, a 2024-es bikapiac elhozhatja az áttörést a befektetők számára. Az Ethereum (ETH) idén eddig 3 hónap alatt több, mint 70%-ot emelkedett, és megközelítette a 4000 dolláros ellenállási szintet.

Ez a lenyűgöző felemelkedés izgalomba hozza az ETH-holdereket, miközben nyereségeiket folyamatosan csoportosítják át más eszközökbe. A rövid távú őrület mellett az Ethereum (ETH) hosszú távú potenciálja is megkérdőjelezhetetlen, így csak idő kérdése, hogy megdöntse mindenkori csúcsát. Az elemzők egyetértenek abban, hogy erre még idén sor kerülhet.

Mivel az Ethereum (ETH) birtokosai kontrollálni tudják az idei év eseményeit, számos birtokos időközben csatlakozott a Raffle Coin (RAFF) körüli őrülethez. Az eddig realizált nyereséget így diverzifikáció és további hozamok reményében a Raffle Coin (RAFF) előértékesítésébe forgatják bele a 100-szoros hozam elérése érdekében.

A Bitcoin Cash (BCH) messze mindenkori csúcsától

2017 decemberében a Bitcoin Cash (BCH) elérte történelmi csúcsát, melyet azóta sem sikerült megközelíteni. Számos befektető még kitart a BCH mellett, ugyanakkor hat évvel később a hatalmas esés után árfolyama 415 dollár körül mozog.

Míg a 2024-es bikapiac jelentős emelkedéseket hordozhat magában, a Bitcoin Cash (BCH) tulajdonosai további lépéseket tesznek veszteségeik minimalizálása érdekében, és a Raffle Coin (RAFF) előértékesítésébe menekülnek. Úgy hiszik, hogy valóban képes lehet a RAFF 100-szoros növekedésre.

A Raffle Coin (RAFF) iránti érdeklődés nem csillapodik az előértékesítésben sem

Közvetlenül a Raffle Coin (RAFF) bejelentése óta hatalmas felhajtást generált, és felkeltette az összes kriptovaluta-tulajdonos figyelmét, köztük az ETH- és BCH-holderekét is. A Raffle Coin (RAFF) az előértékesítés első szakaszában most mindössze 0,02 dollárért kapható.

Noha a Raffle Coin (RAFF) felhajtásának több oka is van, az Ethereum (ETH) és Bitcoin Cash (BCH) tulajdonosok bíznak abban, hogy 100-szoros potenciál is lehet a nyereményjáték platformban. Amennyiben részt vesznek a Raffle Coin (RAFF) előértékesítésében, jó eséllyel megcélozhatják ezt.

Ez a nyereményjáték-platform lehetővé teszi a RAFF-tulajdonosok számára, hogy jutalmakat szerezzenek azonnali és határidős sorsolásokon, ahol kriptovaluta-nyeremények mellett ruhákat, autókat vagy luxusutakat is nyerhetnek. A Raffle Coin (RAFF) által nyújtott lehetőségek kihasználása remek módja lehet a passzív bevételszerzésnek.által nyújtott lehetőségek kihasználása remek módja lehet a passzív bevételszerzésnek.