Kiemelkedik a Raffle Coin, a BNB és TRX befektetők érdeklődését is felkeltette

A Binance Coin (BNB) és a TRON (TRX) befektetők jelentős hozamot értek el februárban és márciusban az adott hónapokban. De, ahogy 2024-be és 2025-be lépünk, a figyelem az új kriptoprojektekre összpontosul, amelyek 100-szoros nyereségre is képesek lehetnek.

Az egyik ilyen projekt a Raffle Coin (RAFF). Tudd meg, hogy a Binance Coin és a TRON befektetők miért fektetik minden pénzüket a Raffle Coin projektbe az előértékesítés elindításának második szakaszában.

A Binance Coin márciusban felfelé menetelt

A Binance Coin a Binance tőzsde natív tokenje, amely számos forgatókönyvben használható fel, például a díjak kifizetésére, a tokenek kereskedésére, valamint a Binance Chain ökoszisztémában az irányítási funkcióira. A token értéke a piaci összeomlást követő lassú növekedési fázis után stabilizálódott. A Binance Coin értéke az elmúlt hónapban 47,8%-kal emelkedett, és április 1-jén 585 dolláron kereskedtek vele. Lehetséges, hogy a Binance Coin (BNB) a hónap végére újra megcélozza a 600 dolláros szintet.

TRON 2024-ben szolid növekedést vár

A TRON egy nyilvánosan elérhető blokklánc hálózat, amelynek számos felhasználási területe van. De elsődleges funkciója a benne lévő tartalomkészítők jutalmazása. Sajnos a TRON számára az idei év nem indult jól, mivel a tokenjük minden héten tovább csökken. Jelenleg 0,12 dolláron áll egységenként. A TRON az elmúlt 7 napban 5,3%-ot, az elmúlt két hétben pedig 12,4%-ot esett.

Indul a Raffle Coin (RAFF) előértékesítése

Raffle Coin (RAFF) kiemelkedik a tombolák és sorsolások elsőszámú decentralizált platformjaként, amely kielégíti a privát adatokat figyelembe vévő decentralizált összesített sorsolások és tombolák iránti kielégítetlen igényt. A résztvevőknek esélyük van kriptopénz, járművek, üdülési csomagok, ruházati nyeremények és sok más nyeremény megszerzésére!

A felhasználók gyorsan létrehozhatnak egy Raffle Coin (RAFF) fiókot, befizethetnek támogatott kriptovalutákat, majd felfedezhetik a nyereményjátékok, ajándékok és sorsolások széles skáláját. Választhatnak az azonnali sorsolások vagy a napi és heti tombolasorsolások között, nagy jackpot nyereményekkel, valamint havi megajackpot nyereményekkel!

A Raffle Coin (RAFF) a natív tokenjét jelentős kedvezménnyel kínálják az előértékesítése során, és a résztvevők akár 40%-os részesedést is kaphatnak a bevételből attól függően, hogy hány tokent birtokolnak. A tomboláin és nyereményjátékain való részvétel igazán egyszerű, egyetlen kattintással részese lehetsz!

A RAFF tokenekkel mindössze 0,020 dollárért az előértékesítése során a befektetők még a 2025-ben kezdődő bikafutás előtt jelentős hozamot érhetnek el.

Tudj meg többet a Raffle Coin (RAFF) előértékesítésről ide kattintva.

Ha többet szeretnél megtudni a Raffle Coin (RAFF) előértékesítéséről, látogass el a weboldalra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***