Részlegesen újraindul a Cryptopia kriptováltó

A Cryptopia váltó kis lépésekkel elindult az újraindulás irányába: csak olvasható formában most ismét elérhetővé tette platformját. Minderre azért volt szükség, hogy a felhasználók pillanatképet készíthessenek egyenlegükről, és visszaállíthassák fiókjaik kéttényezős hitelesítését. Ezen felül lehetővé teszik a régebbi megrendelések törlését is, hogy minél kevesebb negatív hatással indulhasson újra a kereskedés.

Az új-zélandi kriptotőzsde újra megnyitotta kapuit, azokkal az egyenlegekkel, amelyek az adatbázisuk szerint a január 14-i hackertámadás előtt voltak érvényesek. Az elmúlt hónapban a digitális eszközök ára jelentősen megváltozott, amely negatívan érintette a Cryptopia kereskedőit. A csak olvasható módon felül a Cryptopia pár napig a megrendelések törlésének lehetőségét is visszaállítja.

Figyelmeztették felhasználóikat, hogy csakis a hivatalos közösségi csatornákon keresztül kövessék az eseményeket, legyenek óvatosak, valamint ne dőljenek be a csalásoknak és hamis fiókoknak.

A Cryptopián jelenleg látható egyenleg még a támadás előttről való, ami azt jelenti, hogy az ether és más, leginkább érintett tokenek tulajdonosai is valós összegeket láthatnak. A felhasználók vagyona segíthet a teljes veszteség feltérképezésében.

A kriptotőzsde csapata nemrég arról értesítette a fióktulajdonosokat, hogy új tárcákba továbbítja a tokeneket, annak érdekében, hogy tovább csökkentsék egy újabb hackertámadás veszélyét. Egyelőre azonban nincsenek tervek arra nézve, hogy hogyan térítenék vissza az elveszett eszközöket.

A váltó incidense viszonylag alacsony veszteségekkel járt, mégis rámutatott a digitális eszközök piacának egy jelentős hibalehetőségére. A tőzsde ezelőtt soha nem volt támadás áldozata, mindössze itt-ott akadt egy-két technikai probléma.

Töltsd le a BRAVE böngészőt és keress BAT tokeneket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük