Retteghet a BTC? Ez az új token a Bitcoin babérjaira törhet!

Az elmúlt hetek során a BTC-tulajdonosok figyelmét megragadta egy vadonatúj érme ICO-ja. Ennek fő célja az, hogy megismételje a Bitcoin 2015 óta elért mondhatni csillagászati, 27 000%-os nyereségét.

A projekt, amiről szó van, nem más, mint a Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Nagy taps jár neki azért, hogy már több mint 8,7 millió dollárt szedett össze az előértékesítési gyűjtés során, a hivatalos tőzsdei debütálása előtt, melyre még idén sor kerül.

Mivel már több mint 559 millió BTCMTX tokent stakeltek a befektetők, jogosan vetődik fel a kérdés, hogy ez a friss és újító funkciókkal rendelkező kriptobányászati platform képes-e hasonlóan emelkedő ívű, vad árfolyam-akcióra, mint amilyet anno a Bitcoin esetében tapasztalhattunk?

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine bányászata passzív BTC jutalmakat termel

A Bitcoin Minetrix nem csak egy felhőbányászati platform a többi közül, annál jóval több. Megkülönböztető jegye a “Stake-to-Mine” funkció, mellyel a tulajdonosok BTC jutalmakat szerezhetnek, ehhez csak le kell kötniük a BTCMTX tokenjeiket.

Mutatjuk a részleteket: amikor a felhasználók stakelik a BTCMTX érméiket, BTC-t bányászhatnak, de dönthetnek akár úgy is, hogy eladják a BTC-t, és újra bevásárolnak BTCMTX érmékből.

A Bitcoin Minetrix fehér könyve kiemeli azt, hogy a projekt rendszere kifejezetten a BTCMTX tokenek hosszú távú tartására ösztönöz, miközben ciklikusan BTC-bevételt teremt.

Ezen túl a Bitcoin Minetrix felhasználói az ökoszisztéma magas hozamú lekötési protokolljának előnyeiben is dúskálhatnak.

minetrix-stakeA BTCMTX APY-ja cikkünk írásakor 74%-os éves hozamnál jár, igaz ez a százalék a lekötők táborának növekedésével rohamosan csökken.

Mivel az eddig lekötött tokenek száma 559,963,477, látszik, hogy a Bitcoin Minetrix egy olyan elkötelezett közösséget épít, amely kész befektetni a sikerébe.

Ez a közösség élvezi a Stake-to-Mine modellben rejlő lehetőségeket, hiszen ezzel a BTC felhőbányászat egyszerű, kedvező árú, energiahatékony és fenntartható változatára mond igent. Többé nincsenek áthidalhatatlan akadályok a Bitcoin bányászat előtt!

A folyamatban lévő BTCMTX előértékesítése jókora lelkesedést gyújt a Bitcoin Minetrix jövőjének

A projekt körül pezseg az élet, és a Bitcoin Minetrix előértékesítési eseménye jókora érdeklődést váltott ki a szélesebb kriptoközösségből is.

No de jöjjenek a számok! Az ICO eddig több mint 8,7 millió dollárt gyűjtött, tehát a részt vevő befektetők között ennyi BTCMTX token oszlik meg. Ők elmondhatják magukról, hogy már a tőzsdén való indulás előtt be tudtak tárazni a tokenekből.

Az érdeklődők a mostani szakaszban 0,0129 dollárért vásárolhatnak tokeneket, de vigyázat, később ez az ár szakaszról szakaszra nő majd.

Az pedig, hogy több népszerű kriptoinfluencer is nyíltan a Bitcoin Minetrix projekt mögé áll, csak olaj a tűzre, azaz növeli a BTCMTX érmék iránti egyébként is heves érdeklődést.

Az érme legkiemelkedőbb támogatója talán a YouTuber Michael Wrubel, aki a több mint 310 000 feliratkozójának adta hírül, hogy kifejezetten “bullish” a token jövőbeni kilátásaival kapcsolatban.

A következő hónapok során a Bitcoin Minetrix nem fog unatkozni, hiszen azon dolgozik majd, hogy megerősítse az alapjait a BTCMTX tőzsdére kerülése előtt.

A tőzsdei jegyzések beindítják majd a likviditást és lehetővé teszik a BTCMTX nonstop kereskedését. Mindez pedig lehetőséget ad a platform további fejlesztésére és arra, hogy a csapat új funkciókkal lássa el a projektet.

A Bitcoin Minetrix csapata már meglebegtetett ezek közül néhányat, így megtudtuk, hogy tervben van a Stake-to-Mine mobilalkalmazás elindítása, és nagy felhőbányász cégekkel tervez majd partneri kapcsolatokat kialakítani.

Ha a csapat sikeres lesz a tervek végrehajtásában, akkor a Bitcoin Minetrix olyannyira megerősödhet, hogy képes lesz demokratizálni a BTC-bányászatot.

Miért döntenek a Bitcoin-tulajdonosok a BTCMTX tokenekbe való fektetés mellett?

A projekt kiegyensúlyozott ütemterve nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a Bitcoin-tulajdonosok közül sokan válasszák a BTCMTX-be való befektetést még a sikeres ICO alatt.

Azok számára, akik már rendelkeznek BTC-vel, út nyílik arra, hogy staking jutalmakkal bővítsék ki a kört. Ráadásul a jelenleg kínált 74%-os APY jóval több, mint a legtöbb DeFi protokollé.

Persze azok a Bitcoin-tulajdonosok, akik befektetnek a BTCMTX tokenekbe, nézik a natív érme hosszú távú növekedési potenciálját is.

bitcoin-minetrix-mobil-app

Tekintetbe véve azt a várakozást, hogy az egyszerű, energiatakarékos Bitcoin-bányászat iránti igény tovább fog nőni, bölcs dolog még a bevezetés előtt társulni a Bitcoin Minetrix projektjéhez.

Aztán mivel csak 4 milliárd BTCMTX token lesz forgalomban, a bikás hangulat szinte szavatolt a Bitcoin Minetrixszel kapcsolatban.

A legideálisabb az árfolyam-emelkedéshez az volna, ha a platform egyre népszerűbbé válna, és a Bitcoin-tulajdonosok is egyre nagyobb számban figyelnének fel az érmére.

A leendő befektetők az ICO során ETH, USDT vagy bankkártya útján vásárolhatnak BTCMTX tokeneket.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**