NFT-t dobna piacra Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs, aki a magyar médiakultúra egyik meghatározó alakja, nemrégiben egy saját NFT alkotás létrehozásának ötletével kacérkodott. Tudniillik amellett, hogy rádiós és televíziós személyiségként tevékenykedik, a kriptovaluták világa sem áll tőle messze.

Mi több, előszeretettel vitatja meg a digitális eszközök szektorának legújabb fejleményeiről szóló híreket saját rádióműsorában. Ezenkívül pedig 2021 októberében megjelent a vele készített Concorde podcast adás is, amely keretén belül hosszasan mesélt a kriptókhoz fűződő kapcsolatáról. A közel 1 órás beszélgetés alkalmával fény derült arra is, hogy igazi “öreg róka” a kriptovilágban, hiszen jóformán a BTC megjelenése óta rendíthetetlen híve a kriptovalutáknak.

Elmondása szerint már az összes befektetését kriptóban tárolja, pontosabban Bitcoinban és Ethereumban. Továbbá azt az információt is elhintette, hogy egy saját bányászgéppel Ethereum bányászatba is kezdett hobbiszinten. Azon a véleményen van, hogy a blokkláncok a jövőben még nagyobb szerepet fognak betölteni mindennapjaink során, mint azt eddig bármikor. Elkötelezetten bízik abban, hogy a digitális eszközök technológiája képes lesz átformálni a világot.

A napokban debütált az RTL.hu-n a legfrissebb, kriptó témában készült interjúja, amelyben az NFT-k témaköre is szerepet kapott. Arra a kérdésre, hogy belekóstolna-e a nem helyettesíthető tokenek kereskedelmébe, rendkívül érdekes választ adott:

„Dolgozom azon, hogy csináljak egy saját NFT-t, hiszen ez egy őrület, amit sokan temetnek, de szerintem nincs vége. Csak ez is bővül és fejlődik. Nem is azért szeretnénk, hogy bődületesen sokat keressünk és ebből gazdagodjunk meg, hanem hogy legyen egy olyan profi csapattal egy olyan profi NFT, amire büszkék lehetünk.”

Az, hogy Sebestyén Balázs NFT kreációja mikor fog ténylegesen napvilágot látni még kérdéses, azonban a jelenleg fennálló piaci körülmények között üdítő látni, hogy valaki még pozitívan viszonyul a kialakult helyzethez.