Saját NFT tárgyakkal jön a MyEtherWallet

Ethereum blokkokat ábrázoló NFT azonosítással ellátott képeket dob a piacra a MyEtherWallet, értelemszerűen az Ethereum blokkláncon. A MyEtherWallet a leggyakrabban választott kriptotárca az ETH blokkláncon, így ezt, valamint a még mindig fénysebességgel száguldó NFT hájp vonatot figyelembe véve, a meglepetés igazából az, hogy ez csak most történik meg. Az NFT-k egy-egy blokk formájában fognak beépülni a blokkláncba, és mindegyikhez egy kép fog tartozni.

Az NFT kollekció az ETH Blocks (ETH blokkok) nevet kapta, a hozzáfűzött képek pedig egytől egyik Ethereum témájú művészi alkotások lesznek. A kollekció összes NFT-je egyedi lesz, vagyis csak egyetlen egy darab NFT azonosítással ellátott fog létezni az adott képből. Az NFT-k nyomására (kiadására, létrehozására) értelemszerűen csak a MyEtherWallet oldalán keresztül lesz lehetőség.

Jut az Ethereum alapítóinak és jótékony célra is

A csavar a történetben az, hogy a vásárlók ha úgy kívánják maguk is meghatározhatják az adott NFT-hez tartozó képet, már ha az megfelel a MEW (MyEtherWallet) által támasztott kritériumoknak. Az NFT kollekció első tíz tagja az Ethereum blokklánc fejlesztőinek és alapítóinak lesz fenntartva. További 13 NFT blokk sorsa is már előre eldöntetett, ezek az Ethereum blokklánc történetének fontos pillanatait fogják ábrázolni, és aukción kerülnek értékesítésre december 11-ig. Az aukciókból befolyt pénz a MEW jótékony célra kívánja fordítani, többek között olyan szervezeteket támogatva vele, mint a Wikipedia vagy az amerikai Prostate Cancer Fundation (prosztatarák alapítvány). A többi NFT szabadon kerül értékesítésre.

A MyEtherWallet saját NFT kollekciója csak egy érdekesség az egyre több és több NFT azonosítással ellátott termék közül. Már olyan ismert óriáscégeknek is vannak saját NFT termékeik, mint a Reddit, a Shopify, vagy a Photoshopot fejlesztő Adobe. A Coinbase kriptotőzsde nemrég elindult NFT piacterére akkora volt az érdeklődés, hogy indulás után azonnal lefagyott. A CryptoPunk #9998 nevű NFT azonosítással ellátott pixelart stílusú jpg kép pedig október végén 532 millió dollárral beállította a valaha eladott legdrágább NFT rekordját.

( Forrás )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük