John Lennon fia: A Bitcoin képes arra, hogy jobbá tegye a világot

Sean Ono Lennon, amerikai zenész és kriptovaluta-rajongó, aki nem mellesleg  John Lennon, a híres Beatles együttes énekesének fia, úgy véli a Bitcoin lehetőséget biztosít a pénzügyi reneszánszra, optimistább emberré teszi őt.

Ahogy arról már előző cikkünkben is szó volt, egyre több híresség száll fel a kriptók vonatára. Az idei év után – Sean Onon Lennon a „pusztulás óceánjaként” emlege – Lennon rajongása a kriptovaluta iránt bennünk is reményt ébreszthet: elmondása szerint a Bitcoin képes arra, hogy jobbá tegye a világot.

Bitcoin: a jövő kulcsa

Nehéz időket élünk, minden a feje tetejére állt. Őszintén szólva, a Bitcoin adott optimizmust és reményt a közeljövőre és az emberiségre nézve. A Bitcoin végső soron olyan lehetőségeket biztosít felhasználói számára, melyekről eddig csak álmodni mertek” – nyilatkozta az Orange Pill-nek adott interjúja során.

Arany vs Bitcoin

A közelmúltban több befektető – köztük a híres Paul Tudor Jones, Bill Miller és Stan Druckenmiller – Lennonhoz hasonlóan, pozitív véleményekkel illette a Bitcoint. Számos okkal alátámasztva a tényt, hogy a „kriptovaluta jobb, mit az arany”, Lennon hozzátette:

Még ha rendelkezünk is arannyal, magunknál tartva nagy az esély, hogy ellopják tőlünk. Azonban, a Bitcoin felülmúlja a fizikai világot és lehetőséget ad arra, hogy saját ügynökséggel és teljes szuverenitással bírjunk – melyhez nincs másra szükségünk, csak egy Bitcoin tárcára.

Állam vs pénzügy

A Bitcoin kettéválasztja a pénzügyi ágazatot” – nyilatkozta Sean Ono Lennon egyetértve interjúztatója, Max Kreiser észrevételeivel, miszerint „ahogy a történelem során az állam és az egyház szétszakadt, úgy szakad el egymástól az állam és a pénz a Bitcoin által.”

Míg a központi bankok megpróbálják feltalálni magukat, hogyan alkalmazkodjanak a digitális valuta forradalomához, egyre több vállakozó, milliárdos fektet be Bitcoinba. 2020-as világjárvány, gazdasági válság ide vagy oda, a Bitcoin „optimistává tesz, reményt ad, és lehetőséget nyújt a pénzügy újjászületésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.