7 híresség, aki felszállt a kriptovaluta vonatra

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ha azt gondolod, a „kriptovaluta világot” csak a lúzerek határozzák meg, akkor most figyelj!

Több mint 100 hírességet találtunk, akik gyakran használnak kriptovalutákat vagy fektetnek azokba! Mindannyian különböző okból kifolyólag fordultak a virtuális pénzekhez, viszont egytől egyig elégedettek, és élvezik a kriptók által nyújtott szabadságot és biztonságot.

Ashton Kutcher

A színész nemcsak filmekben vagy tévésorozatokban játszik milliomos szerepeket (mint Steve Jobs vagy Walden Schmidt), hanem szereti okosan felhasználni a pénzét.

… Vagy legalábbis ezt a benyomást keltette Ellen DeGeneres tévéműsorában, amikor pénze befektetéséről beszélt.

Cameron és Tyler Winklevoss

Gemini FCA engedély | A Winklevoss fivérek filmben szerepelnek

A hollywoodi világban a Winklevoss ikrek vagyonuk változékonysága miatt tökéletes példák arra, milyen ingatag tud a kriptopénz lenni. Ennek ellenére nagyszerű vállalkozókként, sportolókként és Hollywood legkarizmatikusabb ikreként vannak elismerve.

50 Cent

2014-ben 50 Cent amerikai rapper, nagyszerű lehetőséget látott a kriptovaluták értékének tesztelésében, így a dollár mellett a Bitcoint adta meg az „Animal Ambition” című albumáért való fizetőeszközként.

Továbbá, az előadónak sikerült mintegy 700 BTC-t megszereznie, mellyel rendkívüli sikert aratott, mivel abban az időben a Bitcoin ára 300 és 1000 dollár között mozgott. Most, a 2020-as évben, 1 BTC értéke körülbelül 13000 dollár. Ebből már sejthetjük mennyi pénze lehet…

Kanye West

Kanye West, amerikai előadó, filmrendező és divattervező, érdeklődése a kriptovaluták iránt – ahogy mindig – vitát váltott ki a nagyközönség körében. Ennek következtében, 2018. augusztusában a TRON blokklánc platform (TRX) elérhetővé tett egy protokollt, mellyel TRX-et lehet küldeni a Twitteren keresztül.

Az ötlet mögött az állt, hogy a TRX segítségével apró mikroutalásokat lehessen küldeni – felhívva a figyelmet a kriptopénz sokoldalúságára. Kanye West véleménye, miszerint a kriptopénzek bámulatosak, hamar elterjedt az interneten.

Snoop Dogg

Snoop Dogg amerikai rapper, producer és színész, a másik példa arra, aki engedélyezte albumért a Bitcoinnal való fizetést, ami egy ártatlan megjegyzésnek köszönhető, melyet 2013 decemberében tett még a vörös szőnyegen.

Néhány óra múlva, a Coinbase kriptoplatform megemlítette őt egy tweetben, miszerint teljesíti ötletét, és így az előadó ugrásszerűen megnövelte kasszája bevételét.

Mel Brown

A Spice Girl-nek szintén elég érdekes története van arról, hogyan került a kriptopénzek világába. Röviden, látva a többi előadó Bitcoinnal elért sikereit, Mel B együttműködött a Cloud Hashing platformmal a szolgáltatásaik és a kriptovaluták európai használatának népszerűsítésében.

Mike Tyson

Mike Tyson a kriptopénz piacokon is kipróbálja magát

Bár mindenki ex-ökölvívóként ismeri Myke Tysont (vagy akár az ellenfél fülébe harapó srácként), Tyson – aki a valuta korai életkorában kezdett befektetni a Bitcoinba, ma azon fontos aktivisták és kriptomilliomosok közé tartozik, akik népszerűvé akarják tenni a kriptovalutákat. Mike Tyson arctetoválása megjelenik néhány BTC bankautomatán is.

vofanny

parents gave me money for college but I invested in crypto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.