A Sense Chat fog privát üzenetküldést hozni Akon kripto-városába

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Sense Chat blokklánc üzenetküldő alkalmazás válhat az Akon City hivatalos szolgáltatójává. A világsztár cége és az applikációt létrehozó vállalat már leszerződtek. 

A Sense Chat blokklánc üzenetküldő alkalmazás és a szenegáli származású híres rapper együttműködési megállapodást kötöttek. Akon kriptovaluta városába a Sense Chat hozhatja el a privát üzenetküldést. A vállalat célja az, hogy decentralizált csevegést biztosítson egész Afrikában.

Azt már tudni lehet Akon City-ről, hogy a szenegáli kriptotelepülésen az Akoin kriptovaluta és tárca fogja biztosítani a pénzügyi szuverenitást. A valós függetlenséghez természetesen egy decentralizált üzenetküldő és csevegő alkalmazásra is szükség van, ezt a szerepet töltené be a Sense Chat. Az EOSIO blokkláncára épített szolgáltatás segítségével a városban élők egy titkosított protokollon keresztül küldhetnek egymásnak szöveges üzeneteket, és folytathatnak videobeszélgetéseket, ezen felül pedig nyilvános csatornákon keresztül közösségeket is létrehozhatnak. 

A Sense Chat is rendelkezik integrált tárcájával és natív kriptovalutával, amelyet SENSE-nek neveznek. Ez lehetővé tenné azt, hogy a településen lévő közösségi márkaépítők és influencerek különböző díjakkal jutalmazzák az őket követőket.

Nagyon örülünk, hogy a Sense Chat partnerei lehetünk az Akoin projektben,”mondta Lynn Liss, az Akoin társalapítója és vezérigazgató-helyettese. “Egy szenvedélyes közösség felépítése, beleértve a biztonságos üzenetküldést is, elengedhetetlen az olyan társadalmi vállalkozásokhoz, mint az Akoin is. Ha az Akoin ökoszisztémában elérhető Sense Chat minőségi termékkel rendelkezik, akkor az hatalmas előnyökkel jár a felhasználók számára”, tette hozzá.

Kezdődhet az építkezés

Az Akon City nemrégiben egy 6 milliárd dolláros építési szerződést kötött a KE International vállalattal, amely egy amerikai székhelyű mérnöki és tanácsadó cég.

Az Akon City építésének első szakasza 2023-ban fejeződik be. Ebben a fázisban elkészülnek a lakóházak, a szállodák, a közutak, a rendőrség és az iskola épülete is. A második szakasz 2024-től 2029-ig tart majd, ekkor válik a város teljessé. Ebben az időszakban már az egész település csak és kizárólag az Akoin-on fut majd.

Autumn Penaloza, a Sense Chat partnerségi vezetője azt nyilatkozta, hogy “az Akoin egy forradalmian új kriptovaluta vállalkozás, amelynek célja az, hogy jelentős társadalmi hatást keltsen Afrikában”. A Sense Chat együttműködésnek köszönhetően az Akon City pedig egy lépéssel közelebb kerülhet a megvalósításhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.