Most már kriptoautomatákban is elérhető a SHIB coinja

A Shiba Inu egyre inkább túllép a hagyományos mémcoin szerepén, ezt jól mutatják az árfolyamában vagy más indikátorokban elért eredményei a közelmúltból. Egy újabb fejlesztéssel pedig újabb lépést tesznek afelé, hogy végleg levetkőzzék ezt a bélyeget. Egy integrációnak köszönhetően a SHIB coin elérhető lesz Ausztráliában már automatákban is.

A LocalCoin, egy ausztrál, kripto ATM-ekkel foglalkozó vállalat jelentette be a Shiba Inu integrációt. A bejelentés szerint a felhasználók a hatalmas kontinensen mostantól a Bitcoin és a Tether USDT mellett SHIB-et is vásárolhatnak az összes LocalCoin által üzemeltetett automatából. Ez az integráció jelentős, tekintettel arra, hogy a LocalCoin több mint 160 ATM-et üzemeltet.

A SHIB elérhető már ausztrál kriptoautomatákban is

Azzal, hogy a felhasználók számára ATM-ekben is elérhető lesz a SHIB, a vállalat egy lépéssel megkönnyítette az eszközbe és általában a kriptovalutákba beszállni kívánó befektetők számára az első lépést. Az ATM-ek Ausztrália főbb pontjain vannak felállítva, többek között Queenslandben, Új-Dél-Walesben, Victoriában, Dél-Ausztráliában, Nyugat-Ausztráliában és az ausztrál főváros területén. A Shiba Inu számára amúgy is erős bikahétnek ígérkezik a mostani. Főleg azután, hogy Mario Nafwal, az egyik legjelentősebb kriptobefektető az X-en támogatásáról biztosította a coint.

A támogatásról szóló posztjában azért azt Nafwal hozzátette, hogy a csapatot fogja támogatni, nem tervez még befektetni a SHIB-be. Viszont azt hangsúlyozta, hogy szerinte az olyan projektek, mint a Shiba Inu elkezdtek hasznosságot felmutatni. Emiatt pedig már nem is lehet valódi mémcoinnak tekinteni őket, legalábbis ő maga már nem így néz rájuk. Ugyanebben a bejegyzésben bejelentette, hogy partnerségre lépett a K9 Finance projektjével is, egy Shiba Inu által támogatott projekttel, amely nemrég indult. Az esemény megünneplésére a Nafwal X Space-t tartott, amelynek vendége a Shiba Inu vezető fejlesztője, Shytoshi Kusama volt.

Ez a megjelenés a Shiba Inu projekt történetében a második alkalom volt, amikor a vezető fejlesztő nyilvánosan beszélt a coinról. Ezek a friss fejlemények azt mutatják, hogy a SHIB, amely a 2023-as év nagy részét hullámvölgyekben töltötte, most már felívelő pályára lépett. Vissza is került a piaci kapitalizáció szerinti top 10 kriptovaluta közé. Azután, hogy egy 400%-os piaci emelkedést követően a piaci kapitalizációja 19 milliárd dollár fölé ugrott.