Shiba Inu előrejelzés: SHIB 1 dollárért, lehetséges?

A lendületes októbert követően a bikák ereje novemberben is kitart. Szokás szerint az utat a bitcoint töri, a legtöbb altcoin pedig élvezi a szektorba beáramló likviditást.

Írásunk idején a BTC értéke meghaladta a 36,700 dollárt, amihez hasonló árfolyamot utoljára 2022 májusában lehetett látni.

Bár a bitcoin 2023-as teljesítménye figyelemre méltó, a pozitív trendek idején érdemes inkább a altcoinokra figyelni. Az ilyen projektek ugyanis gyakran akár napok alatt képesek lehetnek 100 százaléknál is magasabb hozamot produkálni a befektetők legnagyobb örömére.

Pontosan ezért megnézzük, hogy a jelenleg 19. legnagyobb kripto, és az egyik legnagyobb mém token, a Shiba Inu mire számíthat a következő időszak során.

Shiba Inu: Ismét visszatérhet a SHIB?

Technikai oldalról kifejezetten biztató jeleket láthatunk, hiszen a 200 napos EMA (exponenciális mozgóátlag) mértéke kitört a korábbi sávból és a 0.000001 dolláros szint felé vette az irányt.

Tovább erősíti a folyamatokat az egyre növekvő igény az altcoinokra, hiszen az elmúlt időszakban növekedést lehet látni a napi kereskedési volumenek mértékében. Ennek köszönhetően nem zárható ki, hogy hamarosan a Shiba Inu is régi, 2021-es fényében tündökölhet.

shiba-inu-ema-rsi1109

Napi bontásban egy szeptember óta alakuló “falling wedge” mintázatból sikerült ktörnie a SHIB értékének, ami további erősödést vetít előre. Az eddigi pozitív trendnek köszönhetően sikerült a korábbi ellenállási szintet áttörni így idén augusztusi szint fölé ért az árfolyam.

Az előző három hétben a SHIB értéke 26%-kal tudott növekedni aminek hála hamarosan alulról keresztezheti az 50 napos EMA a 200 napos EMA értékét. Ez egy aranykeresztet jelentene, ami kifejezetten pozitív jel a bikák számára.

Az RSI (relatív erősségi index) hamarosan túlvett régióba kerülhet, azonban a növekvő kereskedési volumenek alapján valószínűleg nincs ok pánikra.

Szintén pozitív jeleket mutat az MACD (mozgátlag konvergencia divergencia) mutató. Ennek állásánál azt láthatjuk, hogy a kialakult pozitív sávban az MACD és a szignálvonal egyenletes távolságot tartva halad a 0.00004 dolláros érték felé.

shib-macd-1109

Elérheti a Shiba Inu értéke az 1 dollárt?

Írásunk idején a Shiba Inu a 19. legnagyobb kripto, 5.1 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. Bár a népszerű kutyás token 0.000008 dolláros szinttel régen látott régióba került, az 1 dollár elérése egyelőre álom marad.

A token legmagasabb értékét a 2021-es “minden rally” idején érte el. Ekkor a jelenlegi ár tízszereséért, 0.000081 dollárért lehetett hozzájutni a SHIB-hez.

Ahogy azt mostanra megtanulhattuk, a kriptopénzek világában semmi nem lehetetlen, azonban ekkora piaci méret mellett viszonylag valószínűtlennek tűnik egy ilyen mértékű növekedés.

Ennek ellenére technikai oldalról valószínűnek tűnik a további növekedés, így a konzervatívabb, 0.00001 dolláros szint egyáltalán nem zárható ki még 2023-ban.

Szeretnék $MK-t vásárolni

Milyen altcoinokkal lehet kimagasló hozamot elérni?

A Shiba Inu izgalmas befektetés, azonban a magas piaci kapitalizációja miatt szinte lehetetlen a korábbihoz hasonló hozamot elérni vele.

Éppen ezért ha a következő nagy lehetőséget keresed, mindenképpen érdemes alacsony mérettel, lehetőleg még előértékesítési szakaszában lévő projektet keresni.

A felsorolt szempontokon túl továbbá fontold meg azt is, hogy mire lehet használni a tokeneket. Általánosságban elmondható, hogy azok a kriptok, amelyek valós felhasználási móddal rendelkeznek, nagyobb sikereket tudnak elérni.

meme-kombat-1m-hu-nov2

Mindezeket összevetve mi arra jutottunk, hogy jelenleg az egyik legjobb magas megtérüléssel kecsegtető projekt a Meme Kombat.

Nem csupán kimagasló stakelési jutalmakat vághatsz majd zsebre, hanem egyúttal izgalmas csatákon keresztül, tovább gyarapíthatod a profitod.

Érdekel a Meme Kombat

Meme Kombat – Pénzkeresés csatákkal, stakeléssel

A Meme Kombat egy előértékesítési szakaszában lévő ERC-20 kripto. A csapatnak kevesebb mint két hónap alatt mostanra több mint 1.3 millió dollárt sikerült gyűjteni a natív $MK tokenek eladásával.

A kimagasló siker mögött az áll, hogy a Meme Kombat egyszerre kínál a rövid és hosszú távon is profitot. Mindezt ráadásul aktív és passzív módon teszi.

Az $MK tokenek lekötésével éves szinten fix, 112%-os hozamot lehet elérni, így egyetlen év alatt megduplázhatod a befektetésed.

meme-kombat-stake

Ez azonban nem minden, hiszen a Meme Kombatban évadokra bontott csatákra tudsz majd fogadni, amennyiben lekötötted a tokenjeidet. Ezek különböző mém tokenek között fognak lezajlani, így a platform mindig friss és aktuális tud majd maradni.

Amennyiben szeretnéd diverzifikálni a portfóliódat, vagy csak egy izgalmas szórakozási lehetőséget keresel, a Meme Kombatnak mindenképpen érdemes adni egy esélyt.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára, még ma!

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**