SimpleFX augusztusi 500$ pénzvisszatérítés – kereskedj 20%-kal alacsonyabb spreadekkel!

Augusztus lesz a legjobb hónap kriptó, részvény, forex és árucikkek kereskedésére. Annyi minden történik, és annyi piac került közel a trendfordulóhoz, hogy egyszerűen nem maradhatsz le egy nyereséges kereskedés lehetőségéről. Felpumpáljuk a kereskedési volument! A SimpleFX az összes augusztusi tranzakcióra alacsonyabb spreaddel kedveskedik – hozd ki belőle a legtöbbet.

A bitcoin és az altcoinok ismét emelkednek. Az arany felfelé trendel és még az ezüst is a kitörés szélén állhat. Ugyanakkor a globális részvénypiacok is fordulóponthoz érkeztek, mivel egyre több jel mutat lassulást, vagy akár recessziót. A globális befektetési bankok leminősítik a részvényeket és kijött néhány komor makrogazdasági adat is.

Ez azt is jelenti, hogy nagyon érdekes idők várnak a nyersolaj árakra, ahol az árak változása függ, mind a globális gazdasági növekedéstől (ahol a bizonytalanság lefelé nyomná az árakat a gyenge keresleti kilátások miatt), mind pedig a Közel-Keleten tapasztalható politikai feszültségektől (ahol a bizonytalanság egy lefelé hajtó nyomást eredményez, különös tekintettel a jövőbeli kínálat tekintetében).

Az CFD kereskedők számára ez az időszak nagyszerű lehetőséget teremt a profitszerzésre. Különösen, ha a vakáció alatt nincs más tennivalód. A mobilodat magaddal viheted a tengerpartra és még ott is a lehető legjobb kereskedési alkalmazással kereskedhetsz.

Bár nehéz megjósolni az augusztusi trendeket, egy dolog azonban biztos – egy csodálatos és pihentető helyen kellene az időd eltölteni jó internetkapcsolattal. A kereskedéshez pedig használhatod a SimpleFX WebTradert, ami a legjobb mobil kereskedési alkalmazást.

2019 legjobb kereskedési alkalmazása

A Svájcban rendezett Pénzügyi Világexpó Csúcstalálkozón a SimpleFX WebTrader nyerte a legjobb kereskedési applikációnak járó díját. Szakértők jutalmazták a nagyszerű mobilos UX-et, a figyelemreméltó gyorsaságot és megbízhatóságot. Emellett, jutalmazták a lüktető kereskedői közössége (ami a 200 ezret is meghaladta) miatt, amit aládúcolnak a SimpleFX új közösségi kereskedési funkciói, mint például a kereskedési ötletek.

Augusztus lesz az év legforróbb kereskedési hónapja, és mi még ennél is több forróságot szeretnénk varázsolni, a már amúgy is perzselő platformunkra. A SimpleFX a teljes hónapban 20%-kal alacsonyabb spreadet kínál (itt van a vonatkozó ÁSZF). Az összes így megspórolt pénzt visszatérítjük a számládra.

Győződj meg róla, hogy számlád augusztus elsejére fel van töltve és kereskedésre készen áll. Ellenőrizd, ha van aktív fiókod.

Hirdesd az új augusztusi pénz visszatérítési reklámanyagainkat az Unilink.io partnerfelületéről.

Tippelj és nyerj megint bitcoint

Újra kisorsolunk 250 dollár értékű bitcoint. Annyi a dolgod, hogy helyesen tippeled meg a következő amerikai nem mezőgazdasági alkalmazotti létszámot (ismertebb nevén ‘Nonfarm Payrolls – NFP’), amit augusztus 2-án reggel 08:30 perckor publikálnak magyar idő szerint. A tippedet a SimpleFX ShoutBoxban tudod publikálni.

Itt leírtuk hogyan is működik pontosan.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük