Snoop Doggecoin: a mémcoinra voksol a rapper is

A DOGE a piaci kapitalizáció alapján már a 9. kriptovaluta. A mémcoin árfolyama ismét kilőtt, hiszen Elon Musk és a Kiss frontembere, Gene Simmons Dogecoin tweetjei után, most Snoop Dogg is beállt a sorba és a kriptopénzt éltette.

A Dogecoin (DOGE) árfolyama az elmúlt 24 órában több mint 30%-kal emelkedett, miután Snoop Dogg az amerikai rapper csatlakozott a DOGE támogató Elon Musk-hoz és a Kiss rocksztárhoz, Gene Simmons-hoz. Azóta is tartja magát a kriptovaluta, sajtóidőben 0.08136 dolláron kereskedtek egyetlen Dogecoin-nal.

Szombaton Snoop Dogg a következőket tweetelte Elon Musk-nak címezve:

Órákkal Dogg tweetje után Musk, aki ha éppen nem a DOGE trollkodásával foglalkozik, hanem a Tesla felelősségteljes vezérigazgatója, ismét egy oroszlánkirály ihlette képet tweetelt:

Simmons is bekerült Musk mémjébe, hiszen a Kiss frontembere is hozzájárult a DOGE árpumpához, miután a tőle már megszokott szerénységgel azt írta ő a Dogecoin istene. A DOGE szerelmeseinek örülhettek, hiszen három közismert ember is hozzájárult ahhoz, hogy a mémcoin piaci kapitalizációja már 10,65 milliárd dollár.

Elon Musk már évek óta tréfálkozik a kutyás kriptovalután és napi rendszerességgel tüzeli fel a Twitter kriptoközösségét, amelynek köszönhetően a Dogecoin árfolyama meglódult. Nagyjából egy hete azonban azzal robbantotta fel az internetet, hogy a Twitter biojába kiírta bitcoin. Bár már ezzel is némiképp megnyomta a BTC árfolyamát, az igazi nagy durranás ma történt, amikor a SEC nyilvánosságra hozta, hogy a Tesla 1,5 milliárd dollár értékben vásárolt bitcoint. A BTC árfolyam jelenleg 43600 dollár felett jár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.