Solana árfolyam-előrejelzés: A SOL 7%-ot emelkedett a SOL ETF kérvény benyújtása után

A Solana árfolyama tegnap 7%-ot emelkedett, jelenleg 144 dollár körül forog, a kereskedési volumen pedig 2,6 milliárd dolláros. Eközben a Mega Dice token ($DICE) előértékesítése is átlépte az 1,6 millió dollárt.

A növekedés azután következett be, hogy a Cboe Global Markets július 8-án kérelmet nyújtott be a SEC-nek a Solana ETF-ek bevezetéséről.

A spot Ethereum ETF-ekhez hasonlóan a Cboe a 19b-4 nyomtatványt nyújtotta be a spot Solana ETF bevezetése érdekében, a VanEck és a 21Shares nevében. Ezek az első olyan Solana ETF-ek, amelyek piaci jóváhagyást kérvényeznek.

A múlt hónapban a VanEck és a 21Shares is jelentkezett a SEC-nél az új termékek bevezetésével kapcsolatban. Ahhoz, hogy elkezdődhessen a kereskedés, a SEC-nek el kell fogadnia a 19b-4 és az S-1 kérvényeket.

A Solana árfolyam bikás

A Solana árfolyam nagyot zuhant, ami összefüggésben van az erős medvés hangulattal. Az érme először a 157 dollár körül található kritikus támaszra esett, aztán ennél is lejjebb ment, 138 dollárra. Ezzel a konszolidációs zóna alsó határához ért, és triple bottom mintázatot vett fel, amely a kereskedők szemében sokszor bikás fordulatra enged következtetni.

SOLUSDT

SOLUSDT elemzés (Forrás: Tradingview)

A Solana árfolyam jelenleg az 50 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) környékén mozog, ami patthelyzetre utal a medvék és a bikák között. Amennyiben a piaci double bottom mintázat hatására az árfolyam bikásba fordul, a bikák az árat mindkét SMA fölé tolhatják, ezzel erős rallyt előidézve.

A relatív erősségi index (RSI) 42 körül van, nem sokkal a semleges 50 alatt, ami az eladási nyomás enyhülésére utal. Amennyiben nő a lendület, az RSI is emelkedhet. A növekedés akár a 70-es szint fölé, túlvásárolt zónába is repítheti a tokent, ezzel jelezve a nagyobb érdeklődést és a Solanában rejlő növekedési potenciált.

A mozgóátlagos konvergencia divergencia (MACD) azonban medvés trendre utal. A kék átlag vonal nemrégiben ugyanis a narancssárga szignál vonal alá esett a semleges szinthez közel, ami medvés momentumra utal. Emellett ráadásul a hisztogram oszlopai is negatív árfolyam-mozgást jeleznek, tovább erősítve a medvés kilátásokat.

Solana árfolyam-előrejelzés: Indíthatnak-e rallyt a bikák?

A bikás technikai mutatók támogatják a Solana rallyt, a token ugyanis feltehetőleg egy bikás menet előtt áll. Az 50 napos SMA fölé törés elindíthatja a rallyt, a bikák célja ugyanis a korábbi, 205 dolláros csúcs visszaszerzése.

Másfelől, ha a medvék veszik kézbe az irányítást, akkor az 50 napos SMA alá tolhatják az árat, ezzel visszavonulásra kényszerítve a bikákat a 135 dolláros zónába.

A Solana készen áll a visszatérésre, a piaci dinamika ugyanis megváltozhat, ha sikerül áttörnie a kritikus ellenállást.

A Solana rendkívül gyors tranzakciói és alacsony költségei révén az ETF jelentős befektetést vonzhat, mivel megkönnyíti a Solana befektetést a hagyományos befektetők számára. Az ETH versenytársaként pozicionált SOL célja, hogy olyan intelligens szerződésekkel működő platformot kínáljon, amely lényegesen gyorsabb és olcsóbb.

A Mega Dice GameFi kripto előértékesítése 1,6 millió dollár felett

Miközben a Solana bikák jobb vásárlási lehetőségekre várnak, a szerencsejáték rajongók a Mega Dice ($DICE) előértékesítésére koncentrálnak. Ez az első GambleFi projekt a Solana blokkláncon, és már 1,6 millió dollárnál is többet gyűjtött össze az előértékesítés alatt.

A $DICE a népszerű kripto kaszinó és sportfogadó Mega Dice Casino saját tokenje. Az oldalnak több mint 11 000 aktív felhasználója van, akik 50 millió dollárnál is nagyobb összegben fogadnak havonta.

A platformon 4000+ kaszinójáték és 50+ sport és eSport fogadási lehetőség érhető el. A Mega Dice célja, hogy megismételje az iparági vezető Rollbit Coin (RLB) sikerét, sőt, akár felül is múlja azt.

Az egyedülálló letéti funkció révén a Mega Dice lehetőséget kínál a tulajdonosoknak arra, hogy részesüljenek a kaszinó nyereségéből.

A népszerű, több mint 700 000 feliratkozóval rendelkező YouTube kripto csatorna, a 99Bitcoins előrejelzése szerint a $DICE token százszorosára is nőhet az indulás után.

Amennyiben szeretnél csatlakozni az előértékesítéshez, vásárolj $DICE tokent a projekt hivatalos weboldalán, jelenleg 0,09093 dolláros áron. Az ár hamarosan emelkedik, így ugyanazért a pénzért kevesebb tokent kapsz, tehát nem érdemes sokáig várni a vásárlással.

Vásárolj $DICE tokent SOL, BNB vagy ETH használatával. Hozz létre saját ajánlói linket, és szólj barátaidnak is az előértékesítésről! Ez neked is megéri, hiszen az ő befizetéseik 10%-át is megkapod jutalmul!

Ne habozz, látogass el a Mega Dice oldalára és légy részese az egyik legjobb Solana előértékesítésnek!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**