A SpankChainnél kriptóban lehet a felnőtt tartalomért fizetni

  • 8
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A felnőtt tartalmáról elhíresült SpankChain elindította kriptovaluta fizetési felületét, a SpankPay-t. Ennek eredményeként a jövőben ügyfelei már többféle kriptovalutával is fizethetnek szolgáltatásaikért, többek között bitcoinnal, etherrel és litecoinnal. A platform a személyes adatok védelmére fókuszáló, úgynevezett privátcoinokat is elfogad, például zcash-t és monerót.

A SpankPay két partnerével együtt integrálva indítja el az új fizetési lehetőséget, a SkyPrivate-tal, a Skype alapú webkamerás szolgáltatással és a JustFor.Fans oldallal.

“A SpankPay segítségével azonnali értéket hozunk a felnőttiparban tevékenykedő kereskedők számára, segítve őket a kriptovaluta elfogadásban, a visszafizetések kiiktatásában és a globális közönség elérésében” – mondta Ameen Soleimani, a SpankChain vezérigazgatója.

A SpankChain egy blogbejegyzésben tájékoztatta a nagyközönséget, hogy új szolgáltatása 0,5 százalékos tranzakciós díjat számít majd fel.

A SpankChain tavaly októberben kriptovaluta hacker támadást szenvedett, emiatt a társaság ideiglenesen levette felnőtt streaming platformját, miután a támadók kihasználva az intelligens szerződéseiket, 38 000 dollár értékű ethert loptak el. A vállalat ezután azt mondta, hogy az érintett felhasználókat ingyenes tokenekkel ajándékozzák meg.

A SpankChain nyilvánvalóan nem az első felnőtt weboldal, amely elfogadja a kriptovalutával való fizetést. Valójában a Pornhub már tavaly áprilisban bejelentette partneri kapcsolatát az Verge-el. Néhány hónappal később a Pornhub azt nyilatkozta, hogy az oldalukon történő vásárlásoknak mindössze 1%-a történt kriptovalutában.

Az ágazat más vállalatai sokkal több és izgalmasabb ötletet vetettek a felhasználók elcsábításához. A CamSoda webkamera felület, olyan interaktív platformot indított el, amely összekapcsolható különböző szexuális játékszerekkel és ha a bitcoin, litecoin vagy ether ára emelkedik, a segédeszközök egyre intenzívebben rezegnek. Felhasználóik ezzel nemcsak több pénzhez, de még több izgalomhoz is juthatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.