Spiritualitás, DAO és Kína? De mi közük ezeknek egymáshoz? Kiderül a Bitcoin Kebab új adásából

Itt a hétvége és a Bitcoin Kebab, a BitcoinBázis heti podcastje. A műsor házigazdája Stier Kata, aki hétről hétre izgalmas témákkal várja a kedves Hallgatókat. E heti vendége Bernáth Roland, e-kereskedelmi és üzleti tanácsadó, a Unit Network társalapítója.

Roland neve talán ismerős sokak számára, hiszen mára több, mint kilencvenezer követője van az egyik legnépszerűbb közösségi média platformon, a TikTok-on. Nemzetközi és online vállalkozó, kínai üzleti és online vállalkozás mentor, legújabban pedig a tokengazdaságot építő DAO-val, a Unit Network-kel foglalkozik. Fiatal kora ellenére igen kalandos életet és üzleti sikereket mondhat magáénak. A műsor elején elmeséli milyen értékrendet hoz a családjából, amely hozzásegítette sikereihez és jó alapot adott a kibontakozásához.

Katának elmeséli, hogy hogyan is ismerkedett meg a kriptovilággal, szó lesz a Kínában töltött éveiről és az ott szerzett elképesztő élményeiről, valamint megosztja velünk azt is, hogy a magán-és üzleti életében milyen szerepe is van a spiritualitásnak és miért költözött be egy Shaolin templomba.

Szó lesz arról, hogy mi az a lifestyle design vagy életstílus tervezés és hogyan, milyen technikákkal érheted el könnyedén minden célod. Roland lebilincselő stílusban mesél élményeiről és tapasztalatairól.

Az adás második felében pedig hallhatunk arról, hogy mi az a Unit Network. Roland elmondja, hogy hogyan járul hozzá ez a DAO (decentralizált autonóm szervezet) a tokengazdaság kiépüléséhez. Rendkívül izgalmas kezdeményezés, amely elősegítheti a kriptovaluták mainstream-mé válását.

Ha Ti sem maradnátok le egy izgalmas adásról, akkor feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de az epizód automatikusan térítésre kerül a Spotify-on, a PodPad-en és más podcast platformon is. A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on.