Staking szolgáltatást vezet be a Bitfinex

A Bitfinex ellentmondásos kriptotőzsde is staging szolgáltatást vezet be ügyfeleinek. A tőzsde április 3-án jelentette be, hogy akár évi 10%-os staking jutalmat is biztosít a nála elhelyezett digitális eszközökre.

“Elkötelezettek vagyunk a meglévő ügyfeleink és a szélesebb közösség új termékekkel és innovációval való kiszolgálásában,” mondta Paolo Ardoino, a Bitfinex technológiai vezetője. “A Bitfinex Staking Rewards Program egy újabb módot jelent a platformunkon az eszközeik gyarapítására.”

Ardoino elmondása szerint a staking szolgáltatást az ügyfelek nyomására vezetik be és segítségével a traderek passzív jövedelemben részesülhetnek az EOS, V-Systems (VSYS) és Cosmos (ATOM) tokenjeik után. Később további stakelhető eszközöket adnának, az egyik a Tezos (XTZ) lesz, amit májusban vezetnek be.

A staking szolgáltatás megismertetésére a Bitfinex egy versenyt is kihirdetett, aminek keretében a résztvevők Bitfinex szuveníreket nyerhetnek.

A Bitfinex mellett számos tier 1 kriptokereskedési platform passzív jövedelmi szolgáltatást. Köztük az egyik a legismertebb a Coinbase, ami múltkor kisebb botrányba keveredett amiért óriási kezelési díjat számít fel a stakelt coinok után. Az OKEx szintén rendelkezik staking szolgáltatással, náluk 32 coin közül lehet választani.

A Bitfinexet itt tudjátok kipróbálni.

Kapcsolódó:

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük