Elindult a Sun Network, a Tron oldallánca

A decentralizált alkalmazásplatform (dappok) Tron (TRX) augusztus 11-én bejelentette egy oldallánc skálázhatósági megoldás, a Sun Network az indulását.

A Tron kiadta a Sun Network V1.0 kódját, amely egy méretezési megoldás és célja a Tron mainnet méretezési kapacitásának fokozása és biztosítása. Segítségével, állítja a közlemény, a dappoknak kevesebb energiára lesz szüksége és nagyobb biztonsággal és hatékonysággal működhetnek a Tron blokkláncán.

A Sun Network támogatja az okos szerződéses tranzakciókat és az olyan egyedileg alkalmazható funkciókat, mint például az oldallánc ösztönzők alkalmazása, a tranzakciós sebesség és a konfirmációs idő sebességének meghatározása. A közleményben így írnak:

“A Sun Network korlátlan méretezhetőséget biztosít a Tron MainNet számára, lehetővé téve további lehetőségeket a Tron dappok és a teljes ökoszisztéma fejlesztéséhez. A megoldás célja, hogy pozitív hatással legyen az egész blokklánc szektorra, miközben felvirágoztatja a Tron hálózatát.”

A Tron tavasszal mutatta be második rétegű skálázhatósági megoldásának tervét és májusban elindult a teszthálózata. Akkor a Tron azt közölte, hogy szeptember közepén optimalizálja a Tron hálózatát, hogy egyszerűbbé tegye az oldalláncok telepítését és futtatását.

Augusztus elején, a Tron alapító, Justin Sun azt állította, hogy a Sun első verziója lehetővé teszi a 100-szoros skálázhatóságot és decentralizált alkalmazások felépítését az oldalláncokon, valamint hosszabb okos szerződés végrehajtási időket, láncok közötti tranzakciókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük