Szakértői előrejelzés a főbb altcoinok következő lépéséről

A Bitcoin BTC Price BTC Price árfolyamának közelmúltbeli zuhanása sok kérdést felvetett a befektetők körében. Ez a háttér megteremti a terepet a főbb altcoinok számára. Követik-e a Bitcoin példáját, és mélyebbre merülnek, vagy elválnak a világ vezető kriptovalutájának az útjától, és kitörnek? A szakértői előrejelzéseket alábbi cikkünkben összegyűjtöttük, hogyan alakulhat az altcoin-piac a közeljövőben.

BlastUP előértékesítés: a piac következő nagy durranása átlépte az 2,5 millió dollárt

A BlastUP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja hatalmas feltűnést keltett a kriptoszférában, mivel néhány hét alatt érte el a 2,5 millió dollárt előértékesítésekor. Ez a projekt mindenki watchlist-jén ott van, egyre több befektetőket vonz korai szakaszában, akik felismerték a benne rejlő potenciált.

A BlastUP sikerre hivatott, terveik szerint a Web3 és AI-eszközök integrálásával minőségi ugrást tudnak bemutatni. Átfogó eszközcsomaggal, gazdag jutalomrendszerrel várják az összes befektetőjüket.

A BlastUP tokenek jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszban vannak, jelenleg 0,055 dolláros áron. Ez jókora engedmény ahhoz képest, hogy a jegyzési áruk nemsokára 0,1 dollár lesz.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív jutalmakat a BlastUP előértékesítésében! <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülnek, beleértve az értékesítési allokációkat, és az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat. Azok, akik részt vesznek az előértékesítésben, a staking keretein belül extra kamatra is jogosultak lesznek.

A küldetés egyszerű: a startupok segítése a gyors növekedésben, a bevétel maximalizálásában. A BlastUP jó úton jár afelé, hogy domináns indítópulttá váljon. A projekt mögött elkötelezett rajongók állnak, akiknek egyetlen célja az ambiciózus tervek megvalósítása, hogy egyedülálló platformot biztosítson a könnyű és hatékony kirobbanáshoz.

A BlastUP által közölt ütemterv egyértelmű lépéseket fogalmaz meg 2026-ig, felvázolja az AI IDO-szűrő elindítását, az AI-eszközök fejlesztését és a közösségi piactér létrehozását.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és élj az általuk nyújtott korai előnyökkel! <<

Az AVAX teljesítményének áttekintése: lehetőség a nyereségre

Az AVAX árfolyama jelenleg 53,14 dollár, ami valamivel a 10 napos mozgóátlag (55,09 dollár) alatt helyezkedik el. A közelgő GDC konferencia sikerétől függ az AVAX további növekedési potenciálja, hiszen, ha sikeres lesz, nagyot lendíthet a korrekció-sújtotta árfolyamon. Az ellenállási szintek felett kényelmesen, jelentős nyereségre van kilátás. Ehhez azonban kell a piaci hangulat stabilitása. A MACD mutató alátámasztja ezt a momentumot, vásárlást ajánl.

Ugyanakkor, ha a játékkonferencia nem felel meg az elvárásoknak, az AVAX-ot visszatolhatják akár a 33,98 dolláros vagy a 26,97 dolláros árszintre is. Az AVAX szerencsére, hogy a 100 napos egyszerű mozgóátlag jelenleg 40,09 dolláron ül, vagyis stabil támaszt nyújt az árfolyam számára. A befektetőknek érdemes lesz figyelni a piaci dinamikát, és óvatossággal felvenni pozíciójukat, mivel ez a felfokozott időszak bőven tartogathat pozitív és negatív meglepetéseket is.

Az Optimism-re váró kihívások: fluktuáció és volatilitás

Az OP árfolyama jelenleg 3,42 dollár körül talált támaszt. A legfontosabb technikai indikátorok semleges, de inkább negatív környezetet festenek le. Ha ez így folytatódik, az OP árfolyamát visszanyomhatják a medvék akár a 3 dollár alatti, 2,95 dolláron fekvő támaszra. Rosszabb esetben 2,20 dollárnál találhat támaszt az árfolyam.

Ugyanakkor az eladási nyomás csökkenni látszik, fennáll a lehetősége annak, hogy stabilizálódik az árfolyam, és elindul a 4,95 dolláros célár felé. A piaci feltételek erősen ingadozók, figyelembe kell venni azt, hogy kitörések és mélységek követhetik egymást, a vásárlási mennyiségeket ez alapján érdemes belőni.

Következtetés

A kriptoverzum jelenleg felfokozott hangulatban áll, bármerre elmozdulhat és az a mozdulat magas volumennel járhat. Az olyan altcoinok, mint az Avalanche, az Optimism vagy a Polkadot hatalmas potenciált rejtenek magukban, ugyanakkor a piaci feltételek szabják meg mozgásuk irányát. A BlastUP kiemelkedik a többi altcoin közül, ugyanis a Blast ökoszisztémán belül egyedülálló koncepcióval és közösség-orientált struktúrával rendelkezik. Előértékesítési szakasza immunitást ad a piacon tomboló volatilitásnak, ezáltal remek diverzifikációs lehetőség lehet a befektetők számára.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***