Szántóföld bitcoinért – ki mondta hogy csak Lambót lehet venni bitcoinért?

A napokban a Lambóra hirdetéseit böngészve bukkantunk rá egy érdekes darabra. A bátor eladó az M2-es autópálya mentén található szántóföldjét hirdeti bitcoinért.

Azt már megszokhattuk a Cryptopiac oldalon, hogy tucatjával találunk rajta bitcoin és altcoin bányászfelszerelés értékesítőket, shit- és kevésbé shitcoinokat eladásra, gázrezsó seller-eket vagy épp olyan autókereskedőket akik Lambóra kevésbé hasonlító kivénhedt járgányaikat szeretnék némi BTC-re hodlizni, de hogy valaki egy kifejezetten befektetőbarát helyen elterülő szántóföldért kérjen bitcoint (vagy épp ethereumot) az még nekünk is új.

Azt mondják, a földnek mindig lesz értéke. Az eladó viszont olybá tűnik úgy véli, a bitcoinnal többet kereshet a jövőben mint egy kis talpalatnyi földdel az M2-es autópálya mentén:

“Dunakeszin közvetlen az m2 autópálya mellett az M2-es autópálya dunakeszi északi csomópontja és a 2-es számú főút tervezett felüljárójánál, (Északi összekötő) eladó egy 1441 négyzetméteres szántó besorolású 7 művelési ágú, 030/529 helyrajzi számú termőföld, szántó. Irányár: 3000000 forint, illetve ennek megfelelő értékű Bitcoin vagy Ethereum!”

Uraim, szabad a vásár. Értékes földet még értékesebb bitcoinért.

Szántóföld bitcoinért

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.