Széttépték a kriptobálnák ezt a gyanútlan előértékesítést

A jelenlegi piaci trendek alapján egyáltalán nem túlzás azt mondani, hog 2024-ben a bitcoin felezése alapvető hatást fog gyakorolni a szektorra. Ennek egyik jele, hogy már most 52,000 dollár magasságában mozog a BTC, és sokak szerint az április végére várható esemény során akár 100,000 dollárig is eljuthatnak a bikák.

Ennek ellenére minden jel szerint nem a digitális arany, hanem egy viszonylag új altcoinból érheti meg a legjobban betárazni. Legalábbis a token előértékesítése alapján bátran ki lehet jelenteni, hogy a legnagyobb kriptóbálnák képtelenek betelni a forradalmi BTCMTX-szel.

Bár a Bitcoin Minetrix gyűjtése alig 3 hónappal ezelőtt indult el, ennek ellenére már 12 millió dollár felé tart a bevétel. Mivel a listázás várhatóan röviddel a felezés előtt lesz esedékes, így akár 1000 százaléknál is nagyobbat ugorhat az ERC-20 token értéke.

Miért csaptak le ennyire sokan a Bitcoin Minetrixre?

A január ugyan vegyesen indult, azonban a szektor az előző hetekben kétségtelenül turbófokozatra kapcsolt. Ennek jeleként a Bitcoin évekkel ezelőtt látott szinteket ért el, amit a vezető altcoinok többsége követett.

Ilyen piaci környezetben a befektetők stressztűrő képessége is magasabb, ezért sokak számára a fősodor mellett az alacsonyabb kapitalizációval rendelkező projektet kerülnek rivaldafénybe.

Az ilyen jellegű befektetések ugyan magas kockázattal járnak, azonban a velük megszerezhető hozam is jelentősebb. Sokszor egy-egy szerencsésen megválasztott kriptó értéke 10, sőt akár 100-szoros növekedésre is képes lehet, mindössze hetek alatt.

A Bitcoin Minetrix pedig sokak szerint pontosan ilyen.

A népszerű bányászati projektre a legtöbben azonban nem a rövid, hanem a hosszú távú lehetőségek miatt vethettek szemet. Utóbbira ékes példa, hogy a legtöbb eddigi befektető azonnal le is kötötte a megvásárolt BTCMTX-et.

Akik így tettek ugyan bitcoinból még nem tudtak részesülni, azonban fantasztikus hozamokban igen. Írásunk idején a stakeléssel megszerezhető jutalom mértéke éves szinten 60 százalék. Ez már önmagában is csábító lehet, azonban a listázást követően nem csak BTCMTX-et, hanem egyúttal BTC-t is tudsz majd szerezeni.

Érthető módon erre sokan fel is kapták a fejüket, hiszen a Bitcoin Minetrix valóban képes lehet forradalmasítani a teljes bányászati szektort.

Ráadásul a befektetőknek egyáltalán nem szükséges költséges hardvereket vásárolni, sőt még az eszközök üzemeltetési díjával sem kell számolniuk. Mindezt úgy, hogy közben az eredeti befektetésük bármikor elérhető, és a megszerzett jutalmat egy gombnyomással fel is tudják venni.

Ami mindezt igazán kiemelkedővé teszi, hogy csatlakozni elenyésző kiadások mellett is lehetséges. Jelenleg a tokenek 0.0136 dollárért érhetők el, így vagyis már néhány dollár befektetésével részese lehetsz 2024 talán legjobb lehetőségének.

Mindezt szem előtt tartva egy kicsit sem meglepő, hogy miért akkora az izgalom a Bitcoin Minetrix háza táján.

A Stake-to-Mine protokoll használatával mindenki jól jár

A Bitcoin hálózata eredetileg úgy lett megalkotva, hogy azzal a hétköznapi felhasználók is profithoz tudjanak jutni. Azonban az idő múlásával a magas költségek miatt a bányászati szektor egyre inkább a nagyobb cégek irányába tolódott.

Amennyiben egy hétköznapi felhasználó szeretne belevágni a profitszerzés ezen módjába, úgy milliós költségekkel kell számolnia. Arról nem is beszélve, hogy a jutalomra nincs garancia, a gépek üzemeltetése viszont folyamatos kiadásokkal jár.

Azonban ezen könnyen lehet, hogy a Bitcoin Minetrix ökoszisztémája képes lesz változtatni.

Működés tekintetében röviden összefoglalva az történik, hogy a lekötött BTCMTX után két különböző jutalmat fogsz kapni.

bitcoin-minetrix-mobil-app

Egyrészt további natív tokenhez juthatsz, illetve a számládra fognak kerülni forgalomba nem hozható krediteket is. Utóbbi szintén ERC-20 kriptó lesz, így a token mozgását bármikor tudod majd ellenőrizni on-chain is.

A kapott krediteket kizárólag elégetni tudod majd, amiért cserébe felhőalapú bányászati teljesítmény lesz a jutalmad. Végezetül az elért teljesítmény arányában részesülhetsz majd a sikeresen kibányászott BTC-ből.

Vagyis egyszerre számíthatsz állandó BTCMTX, és alkalmankénti BTC profitra.

Ennek fényében egy kicsit sem meglepő, micsoda fantasztikus sikereket könyvelhetnek már most el a készítők. Arról nem is beszélve, hogy mit tartogathat a jövő a projekt számára.

Érdemes azonban szem előtt tartanod, hogy az egyre gyorsuló bevételek alapján elképzelhető, hogy a vártnál korábban lezárul a Bitcoin Minetrix gyűjtése. Vagyis nem zárható ki, hogy már csak hetek vannak arra, hogy garantáltan alacsony áron juthass hozzá a BTCMTX-hez.

Tényleg szerezhetek 10-szeres bevételt a Bitcoin Minetrix segítségével?

Elsőre kétségtelenül túlzásnak tűnhet az 1000 százalékos hozam, azonban a projekt működésének tükrében egy kicsit sem elképzelhetetlen.

Hála forradalmi jellegének, a Bitcoin Minetrix valóban képes lehet visszaállítani a felhőalapú bányászat hírnevét ejtett csorbát.

bitcoin-minetrix-access

Arról nem is beszélve, hogy lehetőséget nyújt a hétköznapi felhasználók számára is a bitcoinbányászatra.

Azonban mindezek mellett van egy másik oka is annak, amiért nem zárható ki a mesés profit esélye.

Kezdetben ugyanis a piaci mérete 20 millió dollár alatt lesz a BTCMTX-nek ami azt jelenti, hogy bőségesen jut hely a növekedésre.

Egyáltalán nem ritka, hogy egy izgalmas felépítéssel rendelkező kezdeményezés mérete a listázást követően 100-200 millió dolláros magaslatokba is képes eljutni.

Ez elsőre ugyan soknak tűnhet, azonban például a mém token Pepe esetében kevesebb mint egy hét alatt már 1.5 milliárd dollárról beszélhettünk.

Sokan arra számítanak mindezeket figyelembe véve, hogy az indulást követően röviddel már 0.03 és 0.05 dollár környékén mozoghat az árfolyam. Vagyis akár már az első napokban a befektetésed sokszorosát keresheted meg.

Ezzel kapcsolatban olyan prominens elemzők amilyen a 28,000 feliratkozóval rendelkező Jacob Bury úgy vélekednek, akár már a listázás első heteiben teljesülhet a 10x-es növekedés.

Hogyan lehet vásárolni a Bitcoin Minetrixből?

Amennyiben mindezt látva úgy érzed vásárolnál néhány tokent, egyszerű dolgod van.

Először csatlakoztasd a kriptotárcádat a projekt felületéhez, majd válaszd ki a használni kívánt fizetési módot.

Jelenleg számos kriptó és hálózat mellett (MATIC, BNB, ETH, USDT) akár bankkártyát is tudsz használni a fizetés során.

Ha ezzel is végeztél add meg, hogy mekkora összegben szereznél be BTCMTX-ből, majd hagyd jóvá a tranzakciót.

Végezetül ha akarod, akár azonnal le is tudod kötni a tokeneket, így másodpercek alatt meg tudod majd kezdeni a passzív profitszerzést.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**