Szökőévente látni ilyet: Elképesztő akciót indított 2023 altcoinsztárja

Izgalmas eseményeknek lehetnek tanúi a szemfüles befektetők, hiszen a Wall Street Memes fejlesztői történelmi tokenégetést jelentettek be néhány nappal ezelőtt. A teljes készlet 5 százaléka kerül digitális kohóba, aminek hatására várhatóan a WSM értéke is ugrásszerűen meg fog nőni.

Azonban ez az esemény túlmutat magán, hiszen az égetéssel egyúttal az ökoszisztéma már egy deflációs elv szerint fog üzemelni. Arról nem is beszélve, hogy mindössze egyetlen héttel ezelőtt adta hírül a csapat, hogy belevágnak egy 10 százalékos visszavásárlási folyamatba is.

Izgalmas, hogy az égetésre kerülő érmék a WSM Casino nettó bevételéből származnak. Más szóval a készítők a saját profitjukról mondanak le a Wall Street Memes későbbi sikere érdekében.

Ráadásul erre különlegesebb napot keresve sem lehetne találni, hiszen az égetés február 29-re esik. Ekkor a 2023. október és 2024. január közötti teljes WSM bevétel 5 százaléka semmisül majd meg.

Hogyan működik a WSM égetés?

Általánosságban az égetés célja az, hogy az elérhető kínálat csökkentésével a kereslet mértéke arányosan növekedjen. Ilyenkor egy deflációs mechanizmus indul be, amivel rövid és hosszú távon is jól járhatnak a befektetők.

A WSM esetében az 5 százalékos égetés kapcsán ezért a legtöbben arra számítanak, hogy a token értéke ugrásszerűen emelkedni fog.

Ami a legjobb, hogy ez nem az egyetlen ilyen esemény lesz. A csapat úgy tervezi a kaszinó bevételéből havi rendszerességgel dobnak majd kriptókat a digitális lángokba.

Amennyiben szeretnéd pontosan ellenőrizni mi történt, azt az élő adatokat közvetítő WSM Web3 Dasboardon keresztül tudod megtenni.

Irány a WSM kaszinó

Mennyit erősödhet az égetés után a WSM értéke?

Bár pontosan nem lehet megmondani, mennyit változik majd a WSM értéke, a legtöbb esetben rapid, pozitív hatásra lehet számítani.

Beszédes azonban, hogy az előző hetekben az ERC-20 mém tokenek világában csökkenést lehetett tapasztalni. Ezzel párhuzamosan viszont érezhető hatása van az ERC-404 tokenek felemelkedésének a teljes szektorban.

wsm-chart-01

Ennek oka többek között az, hogy egyre több sikeres Solana-alapú kriptó bukkant fel. Arról nem is beszélve, hogy az Ethereum és a Solana hálózata között elképesztő mértékű különbséget láthatunk a gázdíjak terén.

Míg az ETH esetében sokszor 10-30 dollár megfizetésével kell számolni, a SOL esetében mindössze 1-2 dollárról beszélhetünk.

Azonban mindezen folyamatok ellenére is a WSM képes volt tartani az árfolyamát. Vagyis elmondható, hogy mostanra egy összetartó és hű közösség épült ki a Wall Street Memes világában.

Sőt, egyes időszakokban még a legnagyobb Solana riválist, a BONK-ot is képes volt a WSM maga mögé utasítani. Február 16 és 18 között például messze népszerűbb volt a bikás token a BONK-nál.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy technikai oldalról egyáltalán nem elképzelhetetlen egy rally. Rövid távon ugyanis erős támasz alakult ki a mostani árfolyamon, amit várhatóan egy kitörés követhet.

A 20 napos DMA (napi mozgóátlag) esetében fontos szintre jutottunk el, hiszen végre felülről keresztezte az árfolyamot az indikátor mutatója. Szintén a pozitív ómenek táborát erősíti, hogy az RSI már a túladott kategóriába esik, míg az MACD 0.00037-nél áll.

Ez a felállás kifejezetten bíztatónak tűnik, hiszen a korábbi esést követően úgy tűnik a jelenlegi szintnél már kényelmesen érzik magukat a bikák.

Ezért könnyen lehet, hogy a közelgő égetés lesz végül az a szikra, ami a rakéták begyújtásához szükséges.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről a Wall Street Memes világával kapcsolatos, mindenképpen érdemes csatlakoznod a készítők X (Twitter) oldalához.

További részletek ismerhetsz meg a projekt alakulásával kapcsolatban Discordon, Telegramon, Instagramon és TikTokon egyaránt.

Megnézem a WSM kaszinó oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**