A szundi gomb nyomkodása helyett keress bitcoint azzal, hogy időben kelsz

  •  
  •  
  •  

Ki korán kel, aranyat lel, tartja a mondás. Nehéz ezt azonban megvalósítani amikor ma már minden ébresztő órán ott csábít a szundi gomb.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

A Betternot.rest (a honlap nem elérhető | 2018.02.28 – A Szerk.) egy olyan új okos ébresztőóra applikáció amit a Syscoin okos szerződéseken alapuló platformja tervezett. Minden nap új kihívás elé állít, hogy javuljon a reggeli rutinod és nem mellesleg keress egy kis pénzt is a folyamat során.

Nehéz reggelek ellen

Nem mindenki tud reggel kipihenten, mosolygós arccal kikelni az ágyból. Sok embernek ez a nap első problémája amit valahogy meg kell oldania.

Reggel nehéz felkelniLehet több ébresztő órát is hadrendbe állítani, hátha a sokadik csörgését már megunjuk és valóban felkelünk. Használhatunk különböző okos eszközöket. Létezik olyan applikáció ami a szívverésünket, míg egy másik a mozgásunkat elemzi és megpróbál a lehető legkíméletesebb alvás ciklusban ébreszteni. Van aki a madárcsicsergésre szeret kelni, más inkább valami jó hangos zenére, sőt az IoT világában akár a kávéfőzőnk is ébreszthet már.

A szundi gombot mégis mindenki úgy nyomkodja reggel, mintha az élete függne tőle – pedig valójában ez csak elódázza az igazi probléma megoldását, azaz hogy valahogy fel kell kelni. Ezt valljuk be mindenki érzi legbelül.

Ha a szundi gomb a választásod, veszítesz

A Netternot.rest visszatér az alapokhoz. Felkínálja a választás lehetőségét minden reggel: vagy felkelsz az első ébresztésre vagy inkább a szundi gomb mellett döntesz és búcsút intesz pár satoshitól.

Több ébresztőz is be kell vetni néhaA regisztrációkor minden felhasználónak el kell helyezni egy kevés bitcoint az applikáció számláján. Mielőtt az ember elmenne aludni, meg kell hozni a döntést, hogy másnap reggel hajlandó-e az első ébresztésre felkelni. Ha következő nap mégsem sikerült volna időben felkelni és a felhasználó a szundi gomb mellett dönt, a rendszer automatikusan elkülönít egy bizonyos összeget a számlán.

A Betternot.rest applikációjában nem elég csak rányomni egy OK gombra, hogy utána tovább aludhassunk. Az app érzékeli a telefon aktivitását és ebből dönti el, hogy valóban felkelt a felhasználó.

Minden hónap végén összegyűjtik azokat a satoshikat amiket azoktól a felhasználóktól rakott félre a rendszer, akik nem tudtak időben felkelni. Az összegyűjtött bitcoin 90% kiosztásra kerül azok között, akik az ébresztőóra első jelzésére felkeltek a hónap során. A maradék 10%-ot pedig az applikáció fejlesztésére és a blokklánc tranzakció díjakra fordítanak.

Blokklánc technológia áll a háttérben

Az ébresztőóra okos szerződések alapján működik. A decentralizált működési modell miatt teljesen automatikusan működik a digitális pénz összegyűjtésének folyamata. A blokklánc technológia segítségével pedig a tranzakciók akár milyen kis összegben teljesíthetőek.

A fejlesztő csapat dolgozik azon, hogy bitcoinon kívül a hagyományos devizákban is elérhető legyen az applikáció amire közösségi finanszírozásból keresnek további forrást.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.