TEND az új DOGE?


Új kihívója van a mémcoinnak? A Tendies deflációs token egyre nagyobb visszhangot kap a kriptoközösségben köszönhetően a DeFi körül kialakult érdeklődésnek. 

Már több mint 10 millió dollár értékű napi forgalomnál jár a Tendies. A TEND tokenek alapja a deflációs kínálat ami (elviekben) hosszútávon emeli majd az árfolyamát. Mindeközben a fejlesztők teljes anonimitásba burkolództak.

A Tendies pedig egyenesen a Dogecoin babérjaira tör. Már eljutott a Poloniexhez is és Justin Sun-nal pózol a Twitteren.

Justin Sun Tendies

A token eredete egyelőre homályos, a 4chan /biz boardján jelent meg számos promó a napokban, amiben a TEND tokeneket ajánlották először. A ‘tendies’ szó angolul csirkefalatkákat jelent, online van ennél sokkal árnyaltabb és sötétebb jelentése is. Leginkább “jutifalatkaként” szokták használni különböző alá fölé rendelt viszonyokban, de akár akkor is, ha egy nagyon spekulatív befektetés jól sült el.

A deflációs kínálati rendszer meglehetősen összetett.

Összesen 9 millió darab TEND token került forgalomba, melyből napi 4% folyamatosan kivezetésre kerül egy poolba. A kivezetett tokeneket a felhasználók visszavásárolhatják, a maradék tokenek egy részét elégetik, másik részük pedig a Tendies kalapba vándorol. Ebből a kalapból pedig minden 3. nap visszaosztanak a legnagyobb TEND tárca tulajdonosainak. Az elmélet szerint a folyamatosan elégetett tokenek miatt az árfolyam növekedni fog. Bár erre már láttunk példát a BNB esetében, hogy nem mindig működik.

Szerintetek a TEND lesz az új DOGE?


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.