Ambiciózus tervek az újonnan felvásárolt BitTorrenttel: megjutalmazhatják a torrentezőket

  • 12
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Megjutalmazhatják azokat a torrentezőket, akik letöltés után továbbsegítik a fájlok megosztását. A Tron első születésnapján kiderült mik a tervei a BitTorrenttel Justin Sunnak. 

Egy éves a Tron

Boldog Születésnapot TronHihetetlen sebességgel repül az idő a kripto világban. A Tron projekt ugyanis már az egy éves születésnapját ünnepelte hétfőn. Justin Sun, a Tron Foundation alapítója a Twitteren emlékezett meg róla, hogy tavaly ilyenkor indították útjára Tron hálózatát. Bár maga az ICO csak augusztus végén zajlott le Justin Sun a július 30-át tekinti a projekt kiinduló pontjának.

A Twitteren több képet is megosztott a születésnapi buliról és emellett fontos információkat is elejtett a nemrégiben felvásárolt BitTorrent kapcsán.

Kiderült mi lesz a BitTorrenttel

Végre kiderült, mi a terve Justin Sunnak a több, mint 100 millió dolláros felvásárlást követően, a titkos projektjéről most lerántotta a leplet. Justin Sun elmondta, hogy a Tron protokollt közvetlenül szeretnék beépíteni a fájlmegosztó platformba a Projekt Atlas néven futó kezdeményezésükkel.

Jelenleg vizsgáljuk annak a lehetőségét, hogyan lehetne a Tron protokollal javítani a BitTorrent protokollját, hogy az utóbbi gyorsabb legyen. Reményeim szerint a közös együttműködés mindkét platformot jobbá teszi majd.

Sun elmondása szerint erre úgy kerülhet sor, hogy megjutalmazzák azokat a felhasználókat, akik a BitTorrent hálózatán keresztül megosztanak különböző fájlokat. Feltehetően TRX tokeneket kaphatnak azok akik erősebbé teszik a hálózatot.

Most semmi sem ösztönzi azokat akik befejezték a letöltést (peer), hogy továbbra is megosszák a fájlokat (seed). Szeretnénk megjutalmazni a felhasználókat, hogy továbbra is megosszák a torrenteket, mellyel több erőforrást lehetne bevonni a jelenlegi rendszerbe – mondta Sun.

Sun szerint a BitTorrenttel a Tron elérheti a végső célját, hogy egy decentralizált központ lehessen, melyen keresztül digitális tartalmakat lehet majd megosztani. Az integrációval új lehetőségek nyílnak majd meg mind a globális fizetés, mind pedig az online tartalom szolgáltatása terén. A Projekt Atlas Sun szerint megerősíti majd a BitTorrentet és még nagyobbá teheti azt a jövőben.

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.