A Tether a Tron blokkláncán (is) indít egy USDT stabilcoint


A Tether cég partnerségre lépett a Tron Alapítvánnyal és máris bejelentették, egy tether (USDT) stabilcoint indítanak a Tron blokkláncán.

Az új dollárfix USDT stabilcoin egy TRC-20 token lesz, ami a Tron blokklánc tokenszabványa hasonlóan az Ethereum ERC-20 szabványhoz.

A Tether – Tron stabilcoinnal az userek könnyebben tudnak majd a Tron decentralizált applikációkon tranzakciót lebonyolítani. A döntéssel egyben a Tron decentralizált tőzsdéinek likviditását próbálják majd növelni és a 10. legnagyobb piaci kapitalizációja kriptovalutát intézményi befektetőbarát köntösbe öltöztetni.

A Tether egyébként az Ethereum blokkláncán is elérhető.

Tether cégvezető Jean-Louis van der Velde üdvözölte a partnerséget:

Az integráció kihangsúlyozza elkötelezettségünket a kriptovaluta innováció előmozdítása terén, ahogy továbbra is próbáljuk előrelátni a kriptoközösség igényeit.

Az USDT új verziója valamikor a következő negyedévben indulhat.

Tether a világ legnépszerűbb stabilcoinja amire a kriptoközösség tagjai továbbra is szkeptikusan tekintenek. Az elviekben 1:1 arányban dollárhoz kötött és fedezett stabilcoinról mindmáig nem eldöntött, rendelkezik-e elegendő dollárfedezettel a ~2 Mrd dolláros (539 Mrd Ft) piaci kapitalizációja mögött.

Mióta múlt év januárban szélnek eresztette a Friedman LLP auditorcéget a Tether cég már megígérte, hogy egy független auditorral fogja felfedni pénzügyeit, de erre eddig nem került sor.

A bahamai Deltec Bank & Trust ugyan kiadott egy levelet konfirmálva, hogy a Tether nála vezetett bankszámláján 1.8 milliárd dollárt (483 Mrd Ft) vezet, de ez sokakat nem győzött meg.

Justin Sun Tron vezetőt egyelőre nem zavarják a visszásságok és várja a Tether – Tron együttműködést.

A Tether együttműködés az USDT TRC-20 token bevezetés a TRON blokkláncon példátlan stabilitást és bizalmat hoz a felhasználóknak.

A felhasználók, áll a közleményben “könnyen visszaválthatják tokenjeiket amerikai dollárra”.

Hasznosnak találod a munkánk? Támogass minket egy kis kriptóval!

Bitcoin
1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC
Ether és ERC20 tokenek
0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc

Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.