A kriptokult kereszteslovagja szerint a kriptók mindent visznek, a készpénz meg marad a bűnözőké

A kriptokult milliárdos kereszteslovagja, Tim Draper a Fox Business tévécsatornán adott interjújában azt nyilatkozta, hogy 5 éven belül a kriptovaluták lesznek az első számú fizetőeszközök a világon, a készpénz pedig megmarad a bűnözők pénze.

Draper csak önmagát ismételte kijelentésével, mivel korábban már többször is a kriptoadvent eljövetelét vizionálta. Szerinte a központi bankok által kibocsátott fiatpénzek egyetlen felhasználási területe nem lesz más, mint az alvilág. Megállapítását arra alapozza, hogy a blokkláncokon minden egyes tranzakció visszavezethető a küldőre, de nem így a készpénz-tranzakciók kivitelezői.

“A bűnözők továbbra is készpénzt akarnak használni, mivel aki Bitcoint merne, azt lekapcsolnák.”

2018 augusztusában az egyesült Államok drogelhárítási ügynökségének (DEA) munkatársa megjegyezte, jobban preferálja a kriptót használó bűnelkövetőket, mivel a blokkláncokkal könnyen lenyomozhatóak.

Az interjú során Draper szintén elmondta, sokkal nagyobb biztonságban érzi a bitcoinjait, mint a bankban tartott pénzét. “A bankom folyamatosan hacktámadás alatt áll,” jegyezte meg Draper, majd hozzátette, a Bitcoin blokkláncát eddig senki sem volt képes meghekkelni.

Szerinte azok akik bitcoinjaikat dollárra váltják, azok olyat tesznek mintha aranyat váltanának vissza kagylóra és szerinte semmi értelme visszamenni az időben, mivel a bitcoin és az altcoinok jelentik a jövőt.

Regisztráció nélkül, olcsó váltási díjakkal tudsz kriptopénzeket vásárolni a Coinmixed.eu kriptotőzsdén. Bitcoin, ether, litecoin, tether stabilcoin és a magyar sikerprojekt tokenje egy helyen.

Mikor azt kérdezték tőle, hogy mennyi kriptója van, csak annyit felelt, “sok”.

Draper állításai összecsengenek egy másik bitcoin milliomos szavaival Jeremy Gardnerével, aki azt nyilatkozta, hogy a hagyományos pénzügyi rendszer sokkal érzékenyebb a terrorizmusra és pénzügyi bűncselekményekre, mint a blokklánc technológia valaha is lesz.

Múlt év novemberében Tim Draper újra bebiztosított mindenkit, szerinte a bitcoin 2022-ben 250 000 dollárt fog érni.

Jelenleg 246 000 dollár még hiányzik a jósolt árfolyamhoz, de ha netán bekövetkezne, akkor vélhetően  értelmét vesztené a dollárhoz viszonyítani az árfolyamokat.

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.