Nincs megállás, irány a Hold!

Hétfő reggel igen csak zöld árfolyamokra ébredhetett mindenki, aki a kriptopiacot figyelemmel követi.

Minden zöldben virít reggel óta

A kriptopiac határozottan emelkedő trendbe váltott át. Mind a húsz vezető kriptopénz árfolyama pozitívban van és 2-12% közötti erősödés tudhatott be maga mögött. A Coin360 adatai alapján jól látszik az egész piacon végigsöprő bika trend.

Coin360 adatai szerint minden zöld

A vezető kriptopénz a Bitcoin jelenleg 6% körüli növekedést ért el és már több mint 3800 dollárt fölött kereskedik cikkünk írásakor. Emellett a többi altcoin is igen jól teljesít. Az Ethereum mindezek között a talán a legerősebb, az elmúlt 24 órában több mint 15%-ot emelkedett és az árfolyam már 140 dollár felett is járt. Ezzel abszolút győztes a mostani árfolyam raliban sőt az elmúlt hét nyertesének is kikiálthatjuk, hiszen az elmúlt hét napot figyelembe véve is 13% nőtt az árfolyama.

Szinte az összes altcoin esetén jelentős növekedés volt tapasztalható az elmúlt nap folyamán. Így az EOS 16%-ot, a Binance Coin közel 5%-ot és a Stellar is közel 5%-ot erősödött. A top 10 kriptopénz közül a Maker 9%-ot, a Monero és a Bitcoin SV, a Bitcoin Cash a legújabb hard forkja mind-mind közel 10%-os emelkedést tudhat be maga mögött.

Irány a Hold!

A teljes piaci kapitalizáció is jelentős mértékben nőtt, mely cikkünk írásakor 125 milliárd dollár környékén jár, amely szintén egy jelentős, öt milliárd dolláros növekedést jelent az elmúlt héthez képest.

Regisztráció nélkül, olcsó váltási díjakkal tudsz kriptopénzeket vásárolni a Coinmixed.eu kriptotőzsdén. Bitcoin, ether, litecoin, tether stabilcoin és a magyar sikerprojekt tokenje egy helyen.

A CNBX egyik riportere Brian Kelly épp a múlt héten nyilatkozott arról, hogy szerinte a bitcoin jelentősen alul van értékelve és mindössze közel 50%-át éri annak amennyit valójában érnie kellene. Ezért feltehetően elérhettük a mélyrepülés legalját, legalábbis a riporter szerint. Kelly 2019-re azt jósolta, hogy bár még mindig nem jön el a kitörés, azonban a 2018-as szinthez képest feljebb fognak teljesíteni az altcoinok.

Emellett világszerte a kriptopénzek elfogadottsága is fokozatosan nő. Japánban a Rakuten mobilfizetéssel foglalkozó applikáció bejelentette, hamarosan integrálják a kriptopénzeket. Emellett a legfőbb ázsiai piacok is erősen teljesítenek a hagyományos pénzpiacokon, köszönhetően az Egyesült Államok és Kína között eldurvuló kereskedelmi háború miatt (melynek hatása a kriptopénzpiacokra is begyűrűzik), ami úgy tűnik a héten Washingtonban folytatódik.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.