Tim Draper megosztotta az altcoin portfóliójának titkait

A tech milliárdos Tim Draper elárulta, 30 ezer bitcoinja mellett van egy rakás altcoinja is.

Tim Draper annak idején a Silk Road online feketepiactól elkobzott bitcoinok közül vásárolt fel 30 ezer darabot, mely mai értéken több, mint 300 millió dollárnak felel meg. A napokban pedig arról számolt be a Twitteren, hogy a bitcoin mellett milyen más altcoinokat tart.

Draper a bitcoin mellett, bitcoin casht, ripplet, tezost és aragont tart az altcoin portfóliójában.

“Én hiszek  kriptopénzekben. Már itt vannak, az elfogadottság pedig folyamatosan nő. Ez nagyon fontos lépés a világnak és szeretném, ha mások is minnél hamarabb csatlakoznának.” – tette hozzá Tim Draper a bejegyzésében.

A milliárdos már 2017 óta folyamatosan fektet altcoinokba. Első nyilvános altcoin befektetése a Tezor ICO volt – bár ez csak azután derült ki, hogy csoportos pert indítottak a befektetők az ICO kapcsán. A Quora online fórumán Draper a Ripple kapcsán annyit mondott, hogy legalább akkora növekedést vár tőle, mint amit a bitcoin produkált. Az év elején számolt be róla, hogy 1 millió dollárral szállt be az Aragon projektbe, amivel a teljes forgalomban lévő tokenek 2,5%-át birtokolja.

Tim Draper már több, mint 7 éve aktív befektető a kriptopénz piacon. Több millió dollárt keresett már startupok és projektek finanszírozásával, többek között a mára az egyik legnépszerűbb váltó, a Coinbase elindításában is részt vett. De minden bizonyára az árfolyam változáson is sokat keresett, hiszen 7 évvel ezelőtt még csak pár száz dollár volt egy bitcoin. Elmondása szerint 632 dolláron vásárolta a 30 ezer dolláros bitcoin portfólióját, melyet mára már több, mint 1500%-os emelkedést tudott hozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük