Több mint 100 000 kriptopénz kártya előrendelést kapott a Crypto.com

  • 60
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Monaco, vagy új nevén Crypto.com tőzsde és kártyaszolgálgató több mint 100 000 kriptopénz kártya előrendelést regisztrált az Egyesült Államokban és Európában.

“Hamarosan indulunk az Egyesült Államokban és azt röviden követi Európa. Ez lesz az egyetlen kriptopénz kártya, ami világszerte elérhető. Véleményem szerint van egy termékünk, ami még a vezető bankokkal szemben is versenyképes lesz. Jelenleg 100 000 fölött a kártya előrendelések száma. A globális nyitás a stratégiánk része, hogy így növeljük a platform méretét,” nyilatkozta Kris Marszalek, a Hong Kongban regisztrált utalási és kriptovaluta platform vezetője a Cryptonews.com oldalnak.

Krisz Marszalek, Crypto.com CEO

Az MCO Visa kártya már 2018 októbere óta elérhető Szingapúrban és a 100 000 előrendelés leszállítását a következő 2 hónapban tervezik. Marszalek elmondása szerint több mint 400 000 regisztrált ügyfelük van, így a 25%-os arány kifejezetten magasnak számít. A platform a kártyák mellé online tárcákat, kereskedést, hitelszolgáltatást és kriptóban való shopingolást is lehetővé tesz.

A CEO hozzátette, a kereskedelem terén is elkezdett növekedni az aktivitás és az év első negyedévében 25x több tranzakciós volument mértek, mint az előzőben.

“Új ösztönzőket és versenyképesebb árazást vezettünk be, és egy új kereskedési motort is telepítettünk ahhoz, hogy a legjobb árakat tudjuk adni az alkalmazáson keresztül,” közölte Marszalek hozzátéve, szerinte a következő évben fordulni fog a piaci helyzet. Mellette néhány új stratégián is dolgoznak, amiket a felhasználóik ötletei mentén fejlesztenek és segítségével agresszív portfólióépítés válik lehetővé.

banner

A Chain névre keresztelt tesztnetjük március 20-a óta aktív, a mainnet indítását következő évre tervezik, ha minden a terveik szerint halad.

“Hamarosan elkezdjük feldolgozni a kereskedők tranzakcióit annak ellenére, hogy a mainnet még nem kész. Ugyan off-chain lesz, de a teljes infrastruktúra imitálni fogja az on-chain környezetet miután a mainnet elindult. A tesztnet nyílt forráskódú, szóval rengeteg visszajelzést kaptunk a közösségtől,” ecsetelte Marszalek.

E mellett a cége három szegmensben keres aktívan partnereket: hagyományos utalások terén, hogy integrálhassák szolgáltatásaikat különböző régiók fizetési hálózataiba, ‘fogyasztói lendkerekek’, azaz, olyan vállalatokat, akik segíthetnek elérni az egymilliós felhasználóbázist, és technológiai partnerségek.

“Úgy állunk hozzá, hogy nem akarunk mindent magunk feltalálni házon belül. Mind a három kategóriában volt néhány jó trakciónk szóval hamarosan bejelentjük azokat is.”

Új listázások előtt a CRO token

A CRO token, mely a kriptopénzek és a fiatpénzek közötti interoperabilitást hivatott megvalósítani egyike a Monaco által kínált két natív tokennek. A másik MCO tokent jutalmak kifizetésére használják stakeléskor és közvetítők kifizetésekor. Más szóval az MCO az alkalmazás hasznossági tokenje, a CRO pedig a natív elszámolási token.

A CRO-t márciusban listázta az Upbit, és azóta szépen megy felfelé az árfolyama, csak a múlt héten 80%-ot erősödött. Viszont lévén egy frissen kibocsátott tokenről van szó, ezért jóval kevesebb tőzsdén érhető el.

“Az MCO tokenünket több mint 30 tőzsdén listázták a CRO-t ötön vagy haton, szóval ez egy folyamatban lévő munka, céljaink szerint minden nagyobb tőzsdén listázzuk, hogy elegendő likviditást biztosítsunk a tokennek. Még több listázás várható hamarosan. Ha valaki arra kíváncsi, hogy hol lesz kereskedhető a CRO, akkor csak érdemes egy pillantást az MCO-t listázottakra vetni – innen már lehet következtetni,” fejezte be az interjút Marszalek.

MCO token teljesítménye

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.